Dead or Alive 4 / Classics (Xbox 360)

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
882224082761
Dead or Alive 4 nostaa rimaa sekä verkossa että tekoälyä vastaan kamppaillessa. Xbox 360:n edistyneen tekniikan ansiosta peli asettaa uudet standardit 3D-teräväpiirtografiikoille ja äänimaailmalle. Kyseessä on yksi kauneimmista ja realistisimman näköisistä koskaan ilmestyneistä videopeleistä. Xbox Liven tarjoamat verrattomat verkkopelimahdollisuudet, uskomattomat uudet interaktiiviset kentät, uusien ja vanhojen suosikkihahmojen tähtijoukko ja monipuolinen DOA-vastaliikejärjestelmä tekevät pelistä pakkohankinnan Xbox 360:n omistajille.

Koe ennennäkemätön verkkopeli Xbox Livessä. Tarjolla on suuren kokoluokan maailmanlaajuisia verkkoturnauksia, useita taisteluja eri puolilla maailmaa olevien vastustajien kanssa, yksityiskohtaiset pistetaulut, mahdollisuus muodostaa klaaneja, uusi interaktiivinen aula-alue, jossa toimivat sekä ääni- että tekstikeskustelu, ja paljon muuta! Kiitos Xbox 360:n kehittyneen tekniikan ja Team Ninjan rautaisen kokemuksen kehitystyöstä, Dead or Alive 4 vie 3D-grafiikat aivan uudelle tasolla – lopputuloksena on visuaalisesti ällistyttävä videopeli. Tapaa uudet tekijät DOA-hahmojen joukossa ja valmistaudu Dead or Alive® 3 -suosikkien Christien ja Brad Wongin paluuseen! Ällistyttävät uudet interaktiiviset pelikentät näyttävät, mitä edistyneen 3D-grafiikan ja yksityiskohtiin paneutumisen avulla saadaan aikaan – katso esimerkiksi hahmojen hiussuortuvia tai yksittäisiä taivaalta leijailevia kirsikankukkia. Uusi juoni ja häkellyttävät animoidut välinäytökset antavat aivan uuden näkökulman Dead or Aliven mystiseen ja kiehtovaan maailmaan. Hahmoilla on taisteluissa päällään erilaisia asuja. Joillakin hahmoilla on myös uudet hiustyylit! Pelin taistelujärjestelmä on pantu kokonaan uusiksi – nyt tarjolla on entistä useampia strategiavaihtoehtoja ja mahdollisuuksia hallita suosikkihahmoasi. Tämä on monipuolisin DOA-sarjassa koskaan nähty vastaliikejärjestelmä! Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Dead Island GOTY... Dead Island Spec... Killer Is Dead L... Kane & Lynch: De... Kane & Lynch Dea...
Uusi26.90 €
Uusi20.80 €
Käyt.10.00 €
Uusi9.60 €
Uusi15.30 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi