Tom Clancys Ghost Recon Advanced Warfighter (Premium Edition) (Xbox 360)

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
3307210241801
Postitettuna Noudettuna
12.10 € 10.40 €
Osta käytetty
Erikoisversio! GRAW Xbox 360 -version paranneltu Premium-versio, Chapter 2 peruspelin lisäksi uutena neljä jatkotehtävää co-op-peliin, kahdeksan paranneltua moninpelikarttaa sekä runsaasti lisää aseita ja uusia ominaisuuksia.

Game House Suomi Oy 2018Uudenlaiset viholliset ja uhat edellyttävät uudenlaista sodankäyntiä. Vuonna 2013 Yhdysvaltain armeija ottaa käyttöön Integrated Warfighter System -järjestelmän, joka kehittää edelleen sitä, mitä pidämme nykyaikaisena sotilaana. IWS yhdistää edistyneet asejärjestelmät, satelliittiviestintälaitteet ja paremmat suojaustekniikat yhdeksi täysin sulautetuksi taistelujärjestelmäksi. IWS-ohjelma on suunniteltu kohtaamaan nämä uudet uhat.

Game House Suomi Oy 2018Sinusta tulee tulevaisuuden sotilas. Uusinta uutta olevat aseet ja viestintäjärjestelmät apunasi löydät itsesi keskeltä yksityiskohtaista universumia, jossa lähitulevaisuuden kaupunkisodat ovat todellisuutta. Pelaaja pääsee kapteeni Scott Mitchellin rooliin kun hän johtaa Ghost -ryhmää ja Special Forces -liittoutuneita varustettuna IWS. Yhdysvaltojen presidentti on pelastettava, varastetut kemialliset koodit palautettava ja sotilaskarkurit eliminoitava. Katastrofin ainekset ovat siis koossa.

Game House Suomi Oy 2018Peli sijoittuu kaikilla alustoilla Mexico Cityyn, jossa lukuisat, tarkkaan tutkitut ja yksilöidyt ympäristöt tuo täydellisen taustan tulevaisuuden kaupunkisotaan. Moninpeli ja yhteistö -pelitoiminto, jossa on jännittäviä uusia elementtejä. Kaikki yksinpeliominaisuudet mös moninpelitiloissa. 10 uutta Venezuela-kenttää ja yhteistöpelikampanja, joka on suunniteltu erityisesti taktiikoita ja strategiaa silmällä pitäen. Xbox Live on vain yksi parannus suosittuun pelisarjaan. Uusi Cross-Com -satelliittijärjestelmä mahdollistaa videolinkin ryhmäsi jäsenten välillä. Et ainoastaan kuule joukkojesi tilanteen: näet sen itse. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Tom Clancy’s E... Tom Clancys Rain... Tom Clancys Spli... Tom Clancys Spli... Tom Clancy’s R...
Käyt.4.90 €
Käyt.4.90 €
Käyt.8.70 €
Käyt.10.80 €
Käyt.19.40 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi