Deus Ex: Invisible War (Xbox)

Tuoteryhmä:
XBOP

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5032921020145
Postitettuna Noudettuna
20.40 € 18.70 €
Osta käytetty
Deus Ex 2: Invisible War -pelissä hahmot ladataan laajalla valikoimalla futuristista nano-teknologiaa, tehokkaita aseita ja hödyllisiä esineitä. Kuten vallankumouksellisessa Deus Ex -pelissä, interaktiivisessa maailmassa voi nytkin käyttämällä harkiten valintoja, aseita ja esineitä ratkaista kaikki ongelmat omalla tavallaan. Pelaajat eivät ole orjallisesti sidottuja suunnittelijoiden ratkaisuihin! Taistelu, hiiviskely, rupattelu ja piekseminen ovat kaikki sallittuja keinoja, jokaisen tilanteen voi hoitaa erilaisella lähestymistavalla.

Game House Suomi Oy 2018Pelitavan valintamahdollisuus, joka teki Deus Ex:stä erikoisen, viedään nyt entistä pidemmälle. Simulaatio tarjoaa pelaajille vieläkin enemmän kontrollia tapahtumiin. DX2 sisältää realistisen fysiikkamallinnuksen, uskottavan tekoälyn, kehittyneet hahmomallit ja -animaatiot, mullistavat äänet sekä viimeisintä huutoa olevan valaistuksen ja grafiikan. Uudet kehitysaskeleet vaikuttavat pelikokemukseen minuutista toiseen, tehtävästä tehtävään ja alusta loppuun.

Game House Suomi Oy 2018DX2n tapahtumat sijoittuvat aikaan 20 vuotta ensimmäisen osan jälkeen. Maailma alkaa juuri toipua salaliittojen sodista, seonneesta teknologiasta ja katastrofisesta lamasta. Luonnon röstöpolitiikka 2000-luvulla on aiheuttanut uudenlaisen kamppailun perustarpeiden hoitamiseksi: ruoka, vesi, siviilihallinnon järjestäminen sekä bio- ja nanosaasteiden siivoaminen ovat ensisijalla. Kaoottinen tilanne tarjoaa useille uskonnollisille ja poliittisille liikkeille mahdollisuuden maailmanvallan tavoitteluun. Oikeat ratkaisut nyt muokkaisivat yhteiskuntaa vuosikymmeniksi, jopa sadoiksi. Pelaajan tehtävänä on selvittää valtataistelun ja osapuolten todelliset kasvot. Lopuksi koko hoidon saattaakin ratkaista itse pelaaja! Pelin suurin mysteeri ja sen todellinen tavoite selviää vasta pelaamalla…

Game House Suomi Oy 2018Tarina on tärkeä osa Deus Ex -pelejä, mutta hahmon kehitys, simulaatio ja pelattavuus yhdessä ovat pelin todellinen sydän.

Game House Suomi Oy 2018Ominaisuudet:
- Toiminnan täyteinen 3D thrilleri
- Räiskintäpeli jossa runsaasti seikkailu ja roolipeli elementtejä
- Todellinen liikkumisen ja tekemisen vapaus
- Lukuisia tökaluja ja biomodifikaatioita - hyppää 10metrin korkeuteen, näe seinienläpi, regeneroidu...
- Jatko-osa 30+ vuoden pelipalkintoa voittaneeseen Deus Exiin.
- AI (tekoäly) jollaista et ole ennen kokenut sekä realistinen havainnointijärjestelmä. Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 10:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi