Jade Empire (Xbox)

Tuoteryhmä:
XBOP

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
805529997219
Harjoittele mestarisi valppaan silmän alla ja opi voimakkaita taistelulajeja sekä mystisiä voimia muinaisessa, arvoituksellisessa maailmassa, johon Jade Empire sijoittuu. Matkusta ympäri maailmaa ulvovien henkien mailta keisarillisen kaupungin reheviin puutarhoihin. Kohtaa voimakkaita ihmisiä ja yliluonnollisia vastustajia. Opi eksoottisia ja maagisia taistelulajeja. Selvitä maailman synkimmät salaisuudet. Vain oppimalla parhaat taistelutyylit ja päihittämällä voimakkaimmatkin vastustajat voit päästä itsepuolustuksen mestariksi pelin Jade Empire maailmassa. Kuvaus ja ominaisuudet: Harjoittele mestarisi valppaan silmän alla ja opi voimakkaita taistelulajeja sekä mystisiä voimia muinaisessa, arvoituksellisessa maailmassa, johon Jade Empire sijoittuu.

Matkusta ympäri maailmaa ulvovien henkien mailta keisarillisen kaupungin reheviin puutarhoihin. Kohtaa voimakkaita ihmisiä ja yliluonnollisia vastustajia. Opi eksoottisia ja maagisia taistelulajeja. Selvitä maailman synkimmät salaisuudet.

Vain oppimalla parhaat taistelutyylit ja päihittämällä voimakkaimmatkin vastustajat voit päästä itsepuolustuksen mestariksi pelin Jade Empire maailmassa.

Ominaisuudet:

- Myyttiseen Kiinaan sijoittuva eeppinen tarina:
Astu syvään, rikkaaseen tarinaan, joka on tehty BioWaren kehittämän Star Wars®: Knights of the Old Republicâ„¢ -pelin hengessä. Uhkaavat tapahtumat järkyttävät eristyneen taistelulajikoulun rauhallista harmoniaa ja vetävät sinut tarinaan, joka aukeaa draaman, toiminnan ja seikkailun säestyksellä. Kohtaa villejä lainsuojattomia, pahoja velhoja, demonisia ruumiillistumia ja muita konnia, jotka vartioivat Jade Empiren synkimpiä salaisuuksia. Tarinan visuaalisen taustan tarjoavat upeat näkymät rehevistä ympäristöistä, jyrkistä pudotuksista ja huimaavista mittasuhteista herättävät kunnioitusta.

- Mahdollisuus olla taistelulajien mestari:
BioWare käyttää tietoja, jotka se on oppinut useiden tarinapohjaisten roolipelien tekemisestä, ja lähettää pelaajan matkalle taistelulajimestariksi. Valitse hahmolle ainutlaatuinen ulkonäkö ja omituisuudet, ääni sekä voimallinen yhdistelmä kykypisteitä ja taistelutyylejä. Toimi hyvänä tai pahana, hallitse linnakettasi rautanyrkein tai silkkihansikkain. Tekosi vaikuttavat maineeseesi – maineesi kiirii edelläsi kaikkialle ja vaikuttaa muiden hahmojen ja seuralaisten toimiin. Astu taistelulajimestarin rooliin, rakenna ja kehitä linnoitusta, viihdytä tavallista kansaa tarinoilla rohkeudesta ja kunniasta ja kerää mukaasi seuraajia vuorovaikutuksellisessa, elävässä maailmassa.

- Innovatiivinen taistelujärjestelmä:
Hallitse taistelutyylejä ja myyttisiä voimia tarinassa, joka kohtaa Hong Kongin elokuvasuosikkien, kuten Hiipivän tiikerin, piilotetun lohikäärmeen ja Bruce Leen klassikoiden, temmon ja hurjuuden Kun matkustat Jade Empire -pelin maailman läpi, voit päivittää taistelutyyliäsi tai oppia täysin uusia tyylejä ja räätälöidä hahmon juuri sille sopivan pelattavuuden mukaan. Valitse yli 30 erilaisesta taistelutyylistä, joista jokaisella on omat liikkeet, nopeus, voima ja muoto. Valikoimaa on lönneistä ja poitkuista aseellisiin iskuihin, mystisiin voimiin ja jopa muutoksiin yliluonnollisiksi hirviöiksi!

- Rakenna henkilökohtainen linnakkeesi:
Ota haltuusi linnoitettu kylä ja muuta se tukikohdaksesi. Houkuttele seuraajia tehtäviin, oppimaan uusia taistelutyylejä ja houkuttelemaan ja kouluttamaan oppilaita. Puolusta omaisuuttasi hökkääviltä röstelijöiltä, jotka uhkaavat maaseutua. Linnakkeesi kasvaa ja kehittyy kun saat arvovaltaa, ja parantunut asema heijastuu koulun sisustuksessa ja suosiossa.

Arvosteluja:
IGN Arvostelu 9.9/10 Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 19:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi