Max Payne (Xbox)

Tuoteryhmä:
XBOP

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5026555240192
Postitettuna Noudettuna
28.50 € 26.80 €
Osta käytetty
Hänen nimensä on Max Payne. Hän on kyttä, jonka elämä juuri hajosi pirstaleiksi eikä hänellä ole mitään menetettävää. Hän on yksin kylmässä ja väkivaltaisessa New Yorkin össä, lainsuojattomana ja lavastettuna murhasta, perässään sekä poliisit että mafia. Selkä vasten seinää hän on taistelussa, jota hän ei voi edes kuvitella voittavansa. Valmistaudu uuden sukupolven intensiiviseen toimintapeliin, valmistaudu tuskaan...

Game House Suomi Oy 2018Suomalaisen Remedy Entertainmentin kehittämä ja 3D Realmsin tuottama peli Max Payne on rankka tarinavetoinen peli miehestä, jonka elämä on vaakalaudalla. Kyseessä on taistelua hänen oikeutensa puolesta ja juonenkäänteitä ei säästellä puhumattakaan kieroista roistoista New Yorkin pahamaineisessa alamaailmassa keskellä vuosisadan pahinta lumimy

Game House Suomi Oy 2018Ominaisuudet:
- Valmistaudu tuskaan! - Tarina tempaa mukaansa kovimmankin konkaripelaajan ja tarjoaa runsaasti juonenkäänteitä, nerokkaita yllätyksiä ja ennen kaikkea, aidon tunnelman New Yorkin kaduilla.
- Maksimaalista realismia! - Pelin superhieno grafiikka ei ole vain yksityiskohtaista ja näyttävää, vaan mös tunnelmallista, jota täydentää uskomattoman upeat ja elokuvamaiset kohtaukset.
- Nopeaa toimintaa, hienoja hidastuksia - Ensimmäistä kertaa toimintapeleissä hödynnetään hienoa hidastustoimintoa, joka on paitsi graafisesti upea, mös käytännöllinen vihollisia vastaan taisteltaessa luoden näin "epäreilun" edun vihollisia vastaan.
- Vaikeustaso kohdallaan - Pelin automaattisesti säätyvä vaikeustaso varmistaa sen, että peli on aina haastava ja jännittävä, oli pelaaja kuinka kokenut tai kokematon tahansa, mutta ei tee pelistä epäreilun vaikeaa ja turhauttavaa pelattavaa.

Game House Suomi Oy 2018Peli voi olla joko classics tai alkuperäinen painos. Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi