Max Payne 2: The Fall Of Max Payne (Xbox)

Tuoteryhmä:
XBOP

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5026555240499
Max Payne 2 - The Fall of Max Payne on ainutlaatuisen kaunis ja mukaansatempaava toimintapeli karismaattisen Max Paynen kengissä!

Game House Suomi Oy 2019Vuonna 2001 ilmestynyt Max Payne oli legenda jo syntyessään. Kolmannen persoonan kuvakulmasta ohjattavat toimintapelit saivat uuden mittapuun, jonka määritti kotimaisen Remedy-pelitiimin luoma Max Payne. Nyt tämä paljon ylistetty ja suurta suosiota nauttinut peli on saanut vihdoinkin jatkoa uudistaen jälleen kerran oman pelityyppinsä!

Game House Suomi Oy 2019Max Payne 2 sijoittuu vuosia alkuperäisen Max Payne -pelin tapahtumien jälkeiseen aikaan. Karaistunut ja miehistynyt kyttä ei ole kuitenkaan vapautunut dramatiikan kahleista. Synkeämielinen ja film noir -henkinen tarina vie pelaajaan mukanaan syvälle Max Paynen ja Mona Saxin väliseen rakkaustarinaan, joka kietoo toisiinsa väkivaltaa, toimintaa ja lähes käsinkosketeltavaa tunnelmaa ja jännitystä.

Game House Suomi Oy 2019Teknisesti Max Payne 2: The Fall of Max Payne on edeltäjäänsä sykähdyttävämpi ja huomattavasti näyttävämpi, suorastaan oman aikakautensa merkkipaalu. Pelattavuutta, äänimaailmaa ja tekoälyä on hiottu entisestään ja pelimaailmasta on loihdittu entistä upeampi ja todenmukaisempi. Niin fysiikkamoottori kuin pelin upea bullet time -toimintakin yhdistyvät toisiinsa väkivaltaisen ja synkän pelimaailman luotibaletiksi tuoden pelaajien käsille yhden kaikkien aikojen upeimmista toimintapeleistä!

Game House Suomi Oy 2019Max Payne 2 on ehdottomasti jokaisen toimintapelien ystävän pakko-ostos sen kaikessa loistossaan niin grafiikan, ääninäyttelyn kuin tarinankin puolesta. Tätä peliä ei ole varaa missata!

Game House Suomi Oy 2019
Ominaisuudet:
- Uusi kiehtovan synkkä ja elokuvamainen tarina Max Paynen kengissä!
- Entistä vaikuttavampi bullet time -pelattavuus vie Max Paynen tavaramerkin uusiin ulottuvuuksiin!
- Uudet aseet ja liikkeet elävöittävät peliä tehden sen entistä monipuolisemmaksi toimintakokemukseksi.
- Entuudestaan kehitetty Havok-fysiikkamoottori mahdollistaa interaktiiviset ympäristöt uskomattomine taisteluineen sekä henkilöiden realistisen liikkumisen.
- Täysin uusiksi laitettu keinoäly mahdollistaa Maxin rinnalla liikkuvat ja taistelevat apurit mahdollistaen täysin uudenlaiset tilanteet ja haasteet.
- Ällistyttävän yksityiskohtainen grafiikka ja fotorealistiset tekstuurit tekevät pelin suorastaan uskomattoman aidon näköiseksi kokemukseksi! Game House Oy 2019
Samankaltaisia tuotteita!
Max Payne (Xbox)
Käyt.26.80 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi