Stuntman Ignition

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
4005209092319
Sukella adrenaliinintäytteiseen stuntmiesten maailmaan Hollywoodin elokuvamaailmaan sijoittuvassa pelissä, jossa tehtävänä on suorittaa henkeäsalpaavia ja kuolemaa uhmaavia stuntteja erilaisin kulkuneuvoin. Elokuvapääkaupungin tuoreimpana stunttina tehtävänäsi on nousta kohti tähteyttä tekemällä hurjia manöövereita ja uhkarohkeita temppuja, jotta voisit saada parhaimpia hittielokuvadiilejä ja herkullisia mainossopimuksia.

Game House Suomi Oy 2017Luo elokuvamaailman taikuutta kuuden eri teeman elokuvassa peräti 36 erilaisessa stunttitehtävässä ja peräti 25 eri kulkuneuvolla tai haasta kilpailijat linjolla todelliseen show-huipennukseen kahdeksan pelaajan moninpelissä. Pelattavana on niin hurjia kilpa-ajoja kuin vaarallisia pistekisojakin, joissa todelliset taidonnäytteet nousevat esiin. Game House Oy 2017
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi