DJ Hero Bundle (Xbox 360)

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
5030917073076
Postitettuna Noudettuna
28.90 € 19.90 €
Osta käytetty
Guitar Heron tekijät esittelevät kokonaan uuden ja innovatiivisen tavan kokea musiikki. DJ Herossa on valtava valikoima musiikkia eri musiikkilajeista – raitoja, joista pidät ja jotka kertovat, kuka olet.

Game House Suomi Oy 2017Käyttämällä autenttista levylautasen ohjainta voit pörittää ja skrätsätä yli 100 kappaletta ainutlaatuisiksi yhdistelmiksi ja olla juhlien keskipiste. Valmistaudu kokemaan kokonaan uudenlainen musiikkielämys.

Game House Suomi Oy 2017* Käytä ennennäkemätöntä musiikkivalikoimaa: Miksaa ja skrätsää käyttäen yli 100 kappaletta, joista on tehty yli 80 yksinoikeudellista uutta miksausta, jotka yhdistävät eri musiikkilajeja, mukaan lukien hip-hop, electronica, R&B, Motown, pop ja rock. DJ Hero antaa käyttöösi kuumimmat artistit, kuten Black Eyed Peas, 50 Cent, Justice, Marvin Gaye, Beastie Boys, N.E.R.D. ja paljon muuta.

Game House Suomi Oy 2017* Koe musiikki vallankumouksellisella tavalla: DJ Heron levylautasen ohjain vie sinut autenttiseen DJ-kulttuuriin ja voit skrätsätä, miksata ristiin ja sovittaa biittejä. Mukauta miksauksesi monenlaisilla tehosteilla ja sampleilla, joiden avulla sinusta tulee juhlien keskipiste.

Game House Suomi Oy 2017* Ole kuumimpien juhlien keskipiste: Siinä missä Guitar Hero toi pelaajat rockin maailmaan, DJ Hero vie sinut suosituimpiin bilepaikkoihin. Juhli oikeita paikkoja muistuttavissa kansainvälisissä ympäristöissä, kuten upeassa ja seksikkäässä Hollywood-tyylisessä kartanossa ja ulkoilmassa rantaklubilla Ibizalla.

Game House Suomi Oy 2017* Juhli ystäviesi kanssa: Pelissä on monen pelaajan online- ja offline-tilat sekä kilpailua että yhteispeliä varten.

Game House Suomi Oy 2017Pelitilat: DJ vs. DJ, DJ + DJ, DJ + Guitar Tukee: DJ Turntable, Guitar Game House Oy 2017
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi