Disney Universe (Wii)

Tuoteryhmä:
WII

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
8717418326715
Disney Universe on huima toimintaseikkailupeli, joka sekoittaa ensi kertaa yhteen Disneyn maailmat ja hahmot.

Valitse itsellesi kiva asu ja kohtaa legendaaristen Disney-maailmojen haasteet. Päihitä vihollisia, kerää kolikoita ja powerupseja. Vapauta uusia asuja ja pelaa yhdessä ystäviesi kanssa Disneyn ja Pixarin elokuvien innoittamissa maailmoissa.

* Pukeudu yli 40 erilaiseen Disneyn perinteiseen tai moderniin asuun. Valittavana ovat mm. Liisa, Masi, TRON tai Stitch.
* Tutki kuutta erilaista Disneyn ja Pixarin elokuvien innoittamaa maata, joissa vallitsevat kepposet, hupsuttelu ja kaaos.
* Lyöttäydy yhteen 1 - 4 ystävän kanssa ratkomaan pulmia, päihittämään vihollisia ja kilpailemaan korkeimmista pistemääristä ja voitosta. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Disney Channel A... Disney Sing It: Pop Hits (Wii) Disney Infinity ... Disney The Princ...
Uusi27.70 €
Käyt.11.70 €
Uusi10.40 €
Käyt.8.80 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 19:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi