Disney Universe (Wii)

Tuoteryhmä:
WII

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
8717418326715
Disney Universe on huima toimintaseikkailupeli, joka sekoittaa ensi kertaa yhteen Disneyn maailmat ja hahmot.

Valitse itsellesi kiva asu ja kohtaa legendaaristen Disney-maailmojen haasteet. Päihitä vihollisia, kerää kolikoita ja powerupseja. Vapauta uusia asuja ja pelaa yhdessä ystäviesi kanssa Disneyn ja Pixarin elokuvien innoittamissa maailmoissa.

* Pukeudu yli 40 erilaiseen Disneyn perinteiseen tai moderniin asuun. Valittavana ovat mm. Liisa, Masi, TRON tai Stitch.
* Tutki kuutta erilaista Disneyn ja Pixarin elokuvien innoittamaa maata, joissa vallitsevat kepposet, hupsuttelu ja kaaos.
* Lyöttäydy yhteen 1 - 4 ystävän kanssa ratkomaan pulmia, päihittämään vihollisia ja kilpailemaan korkeimmista pistemääristä ja voitosta. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Disney Channel A... Disney The Princ...
Uusi25.90 €
Uusi9.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi