Trust Maxtrack langaton näppäimistö ja hiiri (PC)

Tuoteryhmä:
PCt

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
8713439170900
Postitettuna Noudettuna
28.90 € 19.90
Osta uusi
Tyylikäs ja mukava langaton multimedia näppäimistö ja langaton hiiri joiden kanssa tulee kompakti pieni vastaanotin jonka saat koneeseesi kiinni kätevästi.

Game House Suomi Oy 20172.4 GHz tekniikkaa takaa luotettavan langattoman yhteyden , hiiri on mukava kädessä ja siinä on jopa 8:n metrin kantama!

Game House Suomi Oy 2017Tässä modernissa näppäimistössä on kätevä äänenvoimakkuuden säädön pyörä ja 10 extra painiketta josta saat pääsyn suoraan Internet-selaimen , mediasoittimeen , laskimeen jne.

Game House Suomi Oy 2017Hiiressä on 6 painiketta ja sitä tukee langaton 1000 dpi korkean tarkkuuden BlueSpot teknologia. Näin varmasti vieden hiiresi juuri sinne minne haluat.

Game House Suomi Oy 2017Hiiressä on tarkka BlueSpot anturi joka toimii lähes kaikilla pinnoilla kuten puu, graniitti, matto, musta, valkoinen jne.

Game House Suomi Oy 2017Siinä on myös ergonominen ja hyväntuntuinen kumipäällystys joka sopii kädestä käteen, samalla kestäen pienet iskut jos esim tiippuu lattialle ilman kummempia naarmuja.

Game House Suomi Oy 2017USB vastaanotin on tämän helmi! Niin pieni ja kätevä. Yhdistä koneeseesi kerran ja unohda loppuajaksi. Vastaanotin ei koskaan tarvitse latausta niin kauan kun se on kiinni tietokoneessa. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Trust Portable 8...
Uusi5.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi