NCSOFT: 30 Day Game Time Card (PC)

Tuoteryhmä:
PCt

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Arabiankatu 12, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5060094441672
Postitettuna Noudettuna
12.70 € 11.00
Osta uusi
NCSoft Timecard - 30 päivän peliaikakortti (esim. AION, City of Heroes/City of Villains, Lineage 2)

Uuden ajan aikaa pelata! Yhdellä peliajalla nautit kolmesta eri huippu nettipelistä. AION - upean kaunis roolipeli, jonka fantasiamaailma on ainutlaatuisen loistava.

Alansa parasta ja todella toimivaa supersankari elämää City of Heroesin tai vaihtoehtoisesti pahisten City of Villainssissa.

Lineage 2 on edelleen top-5 internet-roolipelejä tällä pallonpuoliskolla ja elävä maailma tuskin tulee hyytymään piitkiin aikoihin. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
NCSOFT: 15 Day G...
Uusi6.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Arabiankatu 12, 2 krs.
Avoinna ma - pe 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi