NCSOFT: 30 Day Game Time Card (PC)

Tuoteryhmä:
PCt

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
5060094441672
Postitettuna Noudettuna
12.70 € 11.00
Osta uusi
NCSoft Timecard - 30 päivän peliaikakortti (esim. AION, City of Heroes/City of Villains, Lineage 2)

Uuden ajan aikaa pelata! Yhdellä peliajalla nautit kolmesta eri huippu nettipelistä. AION - upean kaunis roolipeli, jonka fantasiamaailma on ainutlaatuisen loistava.

Alansa parasta ja todella toimivaa supersankari elämää City of Heroesin tai vaihtoehtoisesti pahisten City of Villainssissa.

Lineage 2 on edelleen top-5 internet-roolipelejä tällä pallonpuoliskolla ja elävä maailma tuskin tulee hyytymään piitkiin aikoihin. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
NCSOFT: 15 Day G...
Uusi6.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi