Nintendo DSi käsikonsoli (NDS)

Tuoteryhmä:
NDSt

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
Postitettuna Noudettuna
56.00 € 47.00 €
Osta käytetty
Huom! Tähän käytettyyn kappaleeseen ei kuulu laturia. Mukana on DSi:n oma kynä. Ei sisällä pakkausta.
Nintendo DSi on täynnä uusia ominaisuuksia. Sitä voi muokata omien mieltymystensä mukaisesti, siinä on nettiselain, musiikkisoitin ja ladattavaa sisältöä. Lisäksi Nintendo DSi on ensimmäinen Nintendon käsikonsoli, jossa on liikettä tunnistavat kamerat. Nintendo DSi on Nintendo DS -perheen kevyin ja ohuin jäsen ja sen kaksi näyttöä ovat entistäkin isommat ja kirkkaammat. Pelejä voi ohjata entiseen tapaan edellä käyvää teknologiaa edustavien kosketusnäyttöjen tai äänikomentojen avulla – jatkossa myös uusia kameroita voi hyödyntää pelien ohjaamisessa.


Nintendo DSi:llä voi pitää hauskaa monella eri tavalla: luoda, muokata ja jakaa valokuvia ystävien ja perheen kesken tai kuunnella omaa mielimusiikkia.


Tärkein ominaisuus on edelleen Nintendon luoma uusi ja älykäs tapa pelata. Pelitarjonta on markkinoiden laajin: tarjolla yli 1000 DS-peliä. Nintendo DSi tarjoaa lisäksi internetistä ladattavaksi ja talletettavaksi erilaisia DSiWare-pelejä sekä sovelluksia. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Nintendo DS lite... Nintendo DSi XL ... NIntendo DS - S... Nintendo DS Lite... Nintendo DS Lite...
Uusi8.40 €
Uusi12.90 €
Käyt.1.00 €
Uusi6.80 €
Uusi2.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi