For Honor (Deluxe Edition) (PS4)

Tuoteryhmä:
PS4

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
3307215972090
Postitettuna Noudettuna
37.60 € 35.90
Osta uusi
On aika teroittaa miekat ja kirveet, sillä: nyt kohdataan vihollinen silmä:stä: silmä:ä:n kunnian kentillä:. Maineikkaan Ubisoft Montrealin luoma For Honor vie pelaajansa julman, ankaran ja anteeksiantamattoman taistelukokemuksen pariin. Nä:illä: taistelukentillä: kohtaavat rohkeat ritarit, brutaalit viikingit ja salaperä:iset samurait. Kolme tunnettua ja toisistaan poikkeavaa sotilasperinnettä: kohtaavat toisensa nopeatempoisessa taistelupelissä:. Nä:issä: taisteluissa yhdistyvä:t niin taktisuus ja strategisuus kuin taidot ja refleksitkin.For Honor kutsuu luokseen taistelutaitoja ylistä:vä:llä: pelattavuudella, jossa yhdistyvä:t erilaisten aseiden hallinta, monimuotoiset taidot sekä: voitontahto. Nä:itä: taisteluita kä:ydä:ä:n maan, kunnian ja maineen nimissä:, eikä: yksikä:ä:n voitto ole mitä:ä:n ilman rehtiä: taistelua!Monenlaiset ympä:ristö:t ja miljö:ö:t kutsuvat sotureitaan ottamaan yhteen kentillä:, jotka vä:rjä:tä:ä:n punaiseksi rohkeiden hurmeella. For Honor tarjoaa tä:ysverisen taistelukokemuksen niin yksinpelissä: kuin koukuttavassa verkkomoninpelissä:kin. Luvassa on haastavia, mutta palkitsevia taisteluita niintietokone- kuin ihmisvastuksia vastaan.


Deluxe Edition sisältää Digital Deluxe (1 Execution Mood Effect, 3 Helmets Crests) + lisäsisältöä (Boost package & Exclusive emblem) Game House Oy 2017

Samankaltaisia tuotteita!
Sonic Forces (PS4) Need For Speed Payback (PS4)
Uusi58.00 €
Uusi62.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi