For Honor (Deluxe Edition) (PS4)

Tuoteryhmä:
PS4

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
3307215972090
On aika teroittaa miekat ja kirveet, sillä: nyt kohdataan vihollinen silmä:stä: silmä:ä:n kunnian kentillä:. Maineikkaan Ubisoft Montrealin luoma For Honor vie pelaajansa julman, ankaran ja anteeksiantamattoman taistelukokemuksen pariin. Nä:illä: taistelukentillä: kohtaavat rohkeat ritarit, brutaalit viikingit ja salaperä:iset samurait. Kolme tunnettua ja toisistaan poikkeavaa sotilasperinnettä: kohtaavat toisensa nopeatempoisessa taistelupelissä:. Nä:issä: taisteluissa yhdistyvä:t niin taktisuus ja strategisuus kuin taidot ja refleksitkin.For Honor kutsuu luokseen taistelutaitoja ylistä:vä:llä: pelattavuudella, jossa yhdistyvä:t erilaisten aseiden hallinta, monimuotoiset taidot sekä: voitontahto. Nä:itä: taisteluita kä:ydä:ä:n maan, kunnian ja maineen nimissä:, eikä: yksikä:ä:n voitto ole mitä:ä:n ilman rehtiä: taistelua!Monenlaiset ympä:ristö:t ja miljö:ö:t kutsuvat sotureitaan ottamaan yhteen kentillä:, jotka vä:rjä:tä:ä:n punaiseksi rohkeiden hurmeella. For Honor tarjoaa tä:ysverisen taistelukokemuksen niin yksinpelissä: kuin koukuttavassa verkkomoninpelissä:kin. Luvassa on haastavia, mutta palkitsevia taisteluita niintietokone- kuin ihmisvastuksia vastaan.


Deluxe Edition sisältää Digital Deluxe (1 Execution Mood Effect, 3 Helmets Crests) + lisäsisältöä (Boost package & Exclusive emblem) Game House Oy 2018

Samankaltaisia tuotteita!
Bravo Team (For ... Need For Speed Payback (PS4) LEGO Star Wars: ... Arizona Sunshine... Uncharted: Drake...
Uusi26.90 €
Uusi38.90 €
Käyt.18.70 €
Uusi32.90 €
Uusi21.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 10:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi