Ninja Gaiden 3 (PS3)

Tuoteryhmä:
PS3

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5060073308385
Postitettuna Noudettuna
18.40 € 16.70
Osta uusi
14.40 € 12.70 €
Osta käytetty
Maailman tunnetuimpiin ninijoihin lukeutuva Ryu Hayabusa tekee paluun!

Ensimmäistä kertaa koskaan näemme maailman Hayabusan silmin ja saamme selville sen, mikä ajaa hänet taistelemaan ja tappamaan. Kuvioihin astuu tällä kertaa naamioitu mies, jonka motivaatio ja tavoitteet ovat epäselvät. Mysteeristen voimien avulla hän muuttaa Hayabusan olemusta, jolloin raja sankarin ja roiston, sekä hyvyyden ja pahuuden välillä sumenevat ikuisiksi ajoiksi.

Uuden tarinan, pelattavuuden ja pelimoodien saattelemana faniensa rakastama Ninja Gaiden 3 ottaa uuden suunnan. Team NINJA tulee saamaan faninsa näkemään ninjat ja Hayabusan aivan uudella tavalla. He lupaavat myös pelikokemuksen olevan niin vahva, että pelaaja lähes tuntee jokaisen miekkansa lyönnin. Mukana ovat myös yhteistyö- ja kilpamoninpelimoodit, jotka mahdollistavat aivan uudenlaisen Ninja Gaiden -kokemuksen. Ninjojen hämärää maailmaa ei ole koskaan tuotu esille tällä tavoin, eikä Ninja Gaidenin maailma tule koskaan olemaan entisensä!

* Iske vihollisesi maihin: Uusien pelimekaniikkojen ja esitystapojen ansiosta miekaniskut tuntuvat todella osuvan viholliseesi.
* Sankari riisuu naamionsa: Uuden tarinan ja uusien hahmojen myötä pelaajat tulevat oppimaan paljon uusia asioita Hayabusan elämänvaiheista.
* Korkeaoktaanista ninjatoimintaa: Pelisarjalle ominainen intensiivinen toiminta antaa kovan vastuksen pelaajille kuitenkaan uusia tulokkaita unohtamatta.
* Actionia verkossa: Haastava moninpelimoodien kokoelma antaa pelaajille mahdollisuuden pelata joko yhdessä tai toisiaan vastaan. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Ninja Gaiden Sigma 2 (PS3) Ninja Gaiden III (3) (PS3) Naruto Shippuden... Naruto Shippuden...
Käyt.18.70 €
Uusi17.90 €
Käyt.13.90 €
Käyt.21.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi