Call of duty Modern warfare remastered + Call of duty infinite warfare (PS4)

Tuoteryhmä:
PS4

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
3307215972090
Call of Duty palaa takaisin pelisarjan juurille Infinite Warfaren myötä. Pelin keskiössä on suurenluokan konflikti, joka on levinnyt koko aurinkokuntaan. Astu kapteeni Reyesin saappaisiin ja taistele armotonta Settlement Defence Frontia vastaan pelastaaksesi ihmiskunnan raakalaismaiselta tuholta.

Kapteeni Reyes on Tier 1 Special Operations -pilotti, joka toimii valtavan UNSA-taistelualus Retributionin komentajana. Tehtävänäsi on tuhota lähes ylivoimainen ja fanaattinen SDF, joka kylvää tuhoa ympärilleen. Taistele vaikuttavissa ympäristöissä eri planeetoilla, missä käytössäsi on uusia aseita.
COD: Infinite warfare
Peli sisältää kolme pelitilaa: kampanja, moninpeli ja Zombies.
- Kampanja palaa pelisarjan juurille ja tarjoaa kiehtovan tarinan. Koe klassinen, tulevaisuuteen sijoittuva sodankäynti, jossa ihmiskunnan konflikti on levinnyt koko aurinkokuntaan.
- Moninpeli tarjoaa pelisarjalle tutun ketjupohjaisen liikkumisjärjestelmän, jota päästään hyödyntämään tehokkaasti moninpelikartoilla. Uppoudu nopeatempoiseen ja hurjaan sodankäyntiin!
- Uusi Zombies-pelitila tarjoaa vauhdikasta yhteistyöpelaamista ja ainutlaatuisen tarinan.Call of Duty 4: Modern Warfare, remasteroitu todelliseksi korkeaksi teräväpiirroksi, parannelluilla tekstuureilla ja monilla muilla parannuksilla tuoden nyt alkuperäisen Call of DUty uuden generaation konsoleille.

Infinity Ward, legendaaristen Call of Duty pelien luoja, vie räiskintäpelisarjansa uusiin kuvioihin loihtiessaan sarjan neljännestä osasta kaikkien aikojen intensiivisimmän ja elokuvamaisimman sotapelikokemuksen. Call of Duty 4: Modern Warfare aseistaa pelaajat nykyajan kehittyneillä ja tulivoimaisilla aseilla ja vie heidät tehtävissään ympäri maailmaa selvittämään nykymaailman painostavia uhkatilanteita. Game House Oy 2019
Samankaltaisia tuotteita!
Call Of Duty: In... Call of Duty: WWII (PS4) The Hunter: Call... Now Thats What I... Tokyo Ghoul: re ...
Uusi17.90 €
Käyt.14.70 €
Uusi35.90 €
Uusi43.90 €
Uusi16.90 €
Uusi58.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi