Star Wars Battlefront II (2017) (PS4)

Tuoteryhmä:
PS4

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
5030941121613
Postitettuna Noudettuna
61.50 € 59.80
Osta uusi
Kun Star Wars Battlefront pelisarja tuotiin takaisin noin kymmenen vuoden tauon jälkeen vuonna 2015. EA:n julkaisema vuoden 2015 peli jakoi mielipiteet fanien keskuudessa. Kenties varsinaisen yksinpeli kampanjan puute ja avaruustaisteluiden poissaolo tuottivat pettymyksen monelle sarjan fanille. Mutta nyt näyttää siltä että virheistä on otettu opiksi ja kritiikkiä on kuunneltu sillä loppu vuodesta tuleva Star Wars Battlefront II näyttää uskomattoman hyvältä, juuri siltä mitä fanit alunperinkin uudelta battlefront peliltä odottivat.

Star Wars Battlefront II:ssa yhdistyvät Star Warsin kaikki aikakaudet. Alkuperäinen trilogia, Esi trilogia sekä uusi aikakausi. Pelissä on tarinan sisältävä yksinpeli kampanja sekä moninpeli ja avaruus taistelutkin ovat jälleen mukana. Pelissä voit pelata monella sankari hahmolla mm. Han Sololla ja Reyllä sekä monella pahiksella mm. Darth Maulilla ja Boba Fettillä. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Stardew Valley C... LEGO Star Wars: ... J-Stars Victory Vs+
(PS4)
Uusi25.90 €
Uusi21.90 €
Uusi23.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi