Shadow Ops: Red Mercury (Xbox)

Tuoteryhmä:
XBOP

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
3546430111512
Tiivistä FPS-räiskintää jossa pelaaja yrittää estää venäläisen ydinkärjen varastamisen. Juonen käsikirjoituksessa on ollut mukana Hollywoodin käsikirjoittajia joten juonenkäänteitä ja tiukkoja tilanteita riittää. Kyseessä on tosimaailmaan sijoittuva ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jossa pelaaja jahtaa Red Mercury -nimistä ainetta, jolla voi voimistaa ydinaseiden toimintaa. Pelihahmona toimivan NSA:n agentin tehtävä on estää Red Mercuryn pulttaaminen ydinaseen kylkeen ja myyminen terroristeille. Tehtävä vie agentin muun muassa Lähi-Itään, Venäjälle, Filippiineille, Bosniaan sekä länsi-Eurooppaan.

Shadow Ops: Red Mercury sisältää 20 tehtävän mittaisen yksinpelikampanjan, jonka tiimellyksessä toimenkuvaan kuuluu panttivankien pelastamista, henkivartijana toimimista ja räjäytystehtäviä. Pelaaja taistelee esimerkiksi Yhdysvaltojen, Ison Britannian sekä Venäjän erikoisjoukkojen puolella ja heitä vastaan, aseinaan yli 20 autenttista armeijan ja erikoisjoukkojen tuliluikkua. Peli käyttää uusinta Unreal-pelimoottoria, ja sen miljööt perustuvat aidosta tapahtumapaikoista otettuihin valokuviin. Red Mercurysta löytyy luonnollisesti myös usealla pelimoodilla höystetty moninpeli.
Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 19:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi