Skylanders Giants Booster Pack

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5030917115585
Booster Pack on tarkoitettu päivitykseksi aiemman Skylanders-pelin omistajile.

Viime vuoden menestynein seikkailupeli lapsille Skylanders Spyros Adventure saa jatkoa! Tänä vuonna seikkailu muuttuu entistä suuremmaksi, kun mukaan tulevat mös jättiläiset. Jättiläiset rokkaa! Skylanders GIANTS peli julkaistaan 19. lokakuuta PS3, Wii, Xbox 360 ja 3DS alustoille. Peli on saatavilla Starter Packina niille, joilla ei vielä ole Skylanders Spyros Adventure peliä ja Booster Packinä niille, joilla edellinen peli jo on. Peli on täysin suomenkielinen.

Uudessa GIANTS pelissä pääosassa ovat jättiläiset. He ovat suurempia, voimakkaampia ja ennen kaikkea äänekkämpiä kuin muut Skylanders hahmot, joten he aiheuttavat suuren ihmetyksen ja ihailun ratkaisemalla tehtäviä ja pulmia kaikkien puolesta. Nyt pelaajat pääsevät tasolle 20 uusien hahmojen ja jättiläisten avulla ja lisäksi pelaaja vs. pelaaja ominaisuus tekee kaverin kanssa pelaamisesta vielä hauskempaa. Omat hahmot siis mukaan kaverin luo ja pelit käyntiin!

Nyt pelaajilla on mös mahdollisuus kerätä lisää Skylanders hahmoja ja -kortteja, kun kaiken kaikkiaan 48 uutta hahmoa seikkailevat GIANTS –pelissä. Heitä ovat:

8 uutta jättiläistä mm. Tree Rex, Crusher ja Bouncer
8 Valohahmoa, jotka heräävät loistamaan, kun ne asetetaan Portal of Poweriin. Hahmot on varustettu uusilla voimilla ja taialla. Heitä ovat mm. Eruptor ja Jet-Vac
8 täysin uutta Skylanders-hahmoa mm. Pop Fizz, Chill ja Flashwing
24 uusissa asennoissa olevia Skylanders-hahmoja, jotka ovat tuttuja jo edellisestä pelistä. Lisävoimat ja –kyvyt vievät heidät seikkailussa eteenpäin tasolle 20. Nämä hahmot toimivat mös edellisessä Skylanders pelissä
Lisäksi Battle Pack antaa potkua, jytkyä ja pamauksia seikkailun tohinaanSamat hahmot toimivat kaikilla alustoilla ja hahmosta riippuen mös edellisessä ja uudessa pelissä. Tarkasta aina yhteensopivuus hahmon paketista!
Peli on täysin lokalisoitu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Peli vaatii pelialustan hahmoille (ei mukana). Game House Oy 2017
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi