The Crew 2 (Xbox One) - ENNAKKOTUOTE

Tuoteryhmä:
XONE

Toimitusaika:
Julkaisu 29.06.2018
EAN:
3307216024811
Postitettuna Noudettuna
59.70 € 58.00
Ennakkotilaa!
The Crew 2 -pelin ennakkotilaajat saavat etuna The Crew 2 Motors Pack -kokoelman, joka tuo peliin ainutlaatuisia kulkuneuvoja, kuten Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 ja Harley-Davidson Iron 883TM 2017.

Tervetuloa Motornationiin, se on valtava, monipuolinen, toiminnantä:ytteinen ja kaunis moottoriurheilua varten luotu maa, joka sisä:ltä:ä: koko Yhdysvallat. Nauti rajattomasta tutkimisesta maalla, merellä: ja ilmassa. Rannikolta rannikolle, katu-, rata-, maasto- ja freestyle-kuskit kokoontuvat kisaamaan kaikenlaisissa lajeissa. Liity korkeaoktaanisiin kisoihin ja jaa joka ikinen upea hetki maailman kanssa. THE CREW 2 antaa sinulle mahdollisuuden esitellä: taitojasi ja nousta monitaitoiseksi moottoriurheilun mestariksi.

KEY FEATURES/AVAINOMINAISUUDET

Tervetuloa Motornationiin – ota haaste vastaan maalla, merellä: ja ilmassa
Kokeile rajoja ja etsi uusia kokemuksia kuuluisissa kohteissa. Lennä: lumihuippuisilla Kalliovuorilla lä:pi usvan ja pilvien, polta kumia New Yorkin sivukujilla, kiidä: lä:pi Mississippin ja tutki Grand Canyonin jokaista senttiä:. Istu unelmien hyperauton rattiin, aja Amerikan kuuluisimmilla moottoripyö:rillä:, tartu ketterimpien taitolentokoneiden tai pikaveneiden ohjaimiin, hauskanpidon ja haasteiden mahdollisuudet ovat rajattomat tä:ysin uusiksi luodussa Yhdysvalloissa.

Ole haluamasi mestari
Tutustu neljä:ä:n eri moottoriurheiluperheeseen ympä:ri maata: katu- ja rata-ajo sekä: maasto että: freestyle. He antavat kä:yttö:ö:si uusia ajoneuvoja, esittelevä:t sinut ainutlaatuiseen moottoriurheilukulttuuriinsa ja tarjoavat uusia lajeja. Lö:ydä: ja viilaa kilpailujen ja satunnaisten kohtaamisten kautta henkilö:kohtaista tyyliä:si, kerä:ä: ja muokkaa unelmiesi ajoneuvoja, esittele niitä: tukikohdassasi ja jä:tä: jä:lkesi koko Yhdysvaltain moottoriurheiluskeneen.

Jaa ja loista yhdistetyssä: maailmassa
The Crew 2 -maailmaa pyö:rittä:ä: tarve jakaa henkilö:kohtaiset saavutukset ja ainutlaatuiset hetket ystä:vien ja muiden pelaajien kanssa. Riko ennä:tyksiä: ja ole pioneeri! Aina kun saavutat tä:ssä: maailmassa jotain, se tallennetaan uutena haasteena toisille pelaajille samalla, kun sinua kehotetaan pä:ihittä:mä:ä:n muiden saavutuksia. Kaappaa ja jaa kaikki parhaat hetkesi nappia painamalla.

Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
MXGP2: The Offic... Shadow of the To... South Park: The ... Shadow of The To... Life is Strange:...
Uusi21.90 €
Uusi87.00 €
Uusi22.40 €
Uusi58.00 €
Uusi33.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 19:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi