ARK Survival Evolved (PS4)

Tuoteryhmä:
PS4

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Arabiankatu 12, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
884095178192
Postitettuna Noudettuna
53.70 € 52.00
Osta uusi
ARK: Survival Evolved PlayStation 4:lle on vangitseva avoimen pelimaailman selviytymishenkinen toimintaseikkailu esihistoriallisissa tunnelmissa, mutta peliä ei ole sidottu mihinkään aikakauteen. ARK: Survival Evolved PS4:lle kertoo tarinan, jossa heräät mystiseltä saarelta alastomana ja peloissasi. Pääasiallinen tehtäväsi on päästä jaloillesi ja selviytyä vihamielisessä maailmassa, jossa sinua vastassa on niin ihmisiä kuin dinosauruksiakin, joita vastaan voit taistella tai pyrkiä kesyttämään ne. Rakenna oma turvapaikkasi ja etsi resursseja ympäristöstä, jotta pystyt rakentamaan itsellesi aseita ja tarvikkeita, joiden avulla pääsen lopulta yhä enemmän niskan päälle ARK:n saarella. Tarinan edetessä myös aseet kehittyvät alun kivikirveistä lopun raskaisiin tuliaseisiin. ARK: Survival Evolved tarjoaa Pleikkarille hyvin omaperäisen tunnelmapalan ja tuntikaupalla peliaikaa maailmassa, jossa tutkittavaa riittää. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Batman: Return to Arkham (PS4) Batman Arkham Kn... Dark Souls III (PS4) South Park The S...
Uusi19.00 €
Uusi19.00 €
Uusi30.90 €
Käyt.28.00 €
Uusi29.80 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Arabiankatu 12, 2 krs.
Avoinna ma - pe 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi