Mass Effect 3: Special Edition (Wii U)

Tuoteryhmä:
WIIU

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5030941110358
Taistelu Maapallon pelastamiseksi alkaa Wii U:lla Mass Effect 3 vie pelaajat taistelemaan galaksin herruudesta ikiaikaista “Reapers” avaruusrotua vastaan. Reapersit ovat käynnistäneet täydelliseen hävitykseen tähtäävän hyökkäyksen, joka jättää jälkeensä vain tuhoa. Maa on valloitettu, koko galaksi on täyden tuhon partaalla ja sinä olet ainoa, joka voi pysäyttää hyökkäyksen. Epäonnistuminen johtaa ihmiskunnan tuhoutumiseen. Maailmaa mullistava interaktiivinen tarinankerronta siivittää tätä sykettä nostattavaa toimintaseikkailua, jossa jokaisella tekemälläsi päätöksellä voi olla merkittäviä ja jopa kuolettavia seurauksia. Olet komentajakapteeni Shepard, ainoa joka voi pelastaa Maapallon täydelliseltä tuholta. Mutta et ole yksin. Vierelläsi taistelee joukko taistelujen kovettamia eliittisotilaita, valmiina noudattamaan käskyjäsi. Tuhoa vastustajat tiimityöllä tai yksin. Piiloudu suojien taakse tai ryntää suoraan eteenpäin aseet laulaen. Toteuta taktisia iskuja etänä tai taistele vihollisia vastaan lähietäisyydellä - pelaa omalla tyylilläsi. Pelaa omalla tyylilläsi Valitse nopeatempoinen elokuvamainen kokemus tai sukella syvälle valintoja täynnä olevaan tarinaan. Kumpikin tapa tarjoaa intensiivisiä taisteluja yhteistä vihollista vastaan. Rikas ja moniulotteinen tarina - Interaktiivinen tarinankerronta tarjoaa huikean pelikokemuksen – tarjolla on useita eri lopputuloksia riippuen pelin aikana tekemistäsi valinnoista. Mass Effect 3 reagoi jokaiseen pelaajan tekemään valintaan tehden jokaisesta pelikerrasta uniikin kokemuksen. Mukauta hahmoasi - Rakenna omaa hahmoasi ja tiimiäsi kymmenillä uniikeilla aseilla ja kyvyillä, joista jokaiseen on saatavilla tehopäivityksiä ja muokkauksia. Adrenaliinintäytteistä pelattavuutta - Tunne jokaisen luodin osuminen, kierähdä suojaan ja kylvä tuhoa tässä sykettä nostattavassa toimintaräiskinnässä. Verenhimoiset ja älykkäät viholliset - Taistele armottomia vihollisia vastaan, jotka testaavat jatkuvasti taistelutaktiikkaasi ja pitävät sinut alati penkinreunalla. Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi