FIFA 14

Tuoteryhmä:
XONE

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
5030936111315
Postitettuna Noudettuna
6.20 € 6.20 €
Osta käytetty
FIFA 14 tarjoaa aitojen futisotteluiden kamppailut innovatiivisten peliuudistusten myötä. Uudet innovaatiot on Puhdas laukaisu ja aidon pallon replikoitu liikkuminen.

FIFA 14 pallon suojaus on viety uudelle tasolle. Tämä inspiroi pelaajaa rakentamaan peliä keskikentän keskeltä ja hallitsemaan pelin tempoa.

Pelaajat ovat mallinettu liikkumaan realistisesti uuden tarkkuus-liike teknologian takia. Pelaajat liikkuvat kuin ammattilaiset aidossa elämässä. Kentällä yksittäisen pelaajan liikkeet ovat mallinnettu tarkemmin, kuin koskaan aikaisemmin. Näet pivotteja, atleettisia käännöksiä ja räjähtäviä lähtöjä.

FIFA 14 on sosiaalisen jalkapalloilun keskittymä. Verkossa tapahtuvat päivitykset ja mahdollisuudet ovat suurempia, kuin koskaan.

Liiketarkkuus. Suojaa, leikkaa ja tee pivotti. Realistisesti mallinettu pelaajien kiihdytys ja suunnanvaihdot vaikuttavat otteluun merkittävästi.

Puhdas veto. Laukaukset ovat uudella tasolla. Pelaajat joutuvat ajattelemaan kehon asentoa ja laukaisu kulmaa löytääkseen parhaan maalintekopaikan.

Autenttinen pallon liikerata. Laukaise putoava lehti tai kovalla kierteellä pallo maalin perukoille.

Suojaa palloa. Dominoi keskikenttää ja hallitse ottelun tempoa. Suojaa ja töni puolustajia, kun kuljetat palloa, missä vauhdissa tahansa.

Uratila. Etsi kuumimmat talentit uudella globaalilla kykyjen etsintä verkostolla. Lähetä kykyjenetsijäsi ympäri maailmaa arvioimaan seurojen nuoria talentteja.

FIFA Ultimate joukkue. Suosittu peli-tyyppi, joka heijastaa aitojen pelaajien otteita. Kehitä joukkuettasi, tee pelaajasiirtoja saadaksesi parhaan joukkueen.

Täysin autenttinen. Yli 500 virallista lisensoitua joukkuetta, 30 liigasta sisältäen 15,000 pelajaa. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
FIFA 16 Fifa 17
Uusi7.90 €
Uusi22.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi