Borderlands: the Pre-Sequel (XBOX 360)

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5026555263450
Syksyllä 2014 julkaistava Borderlands: The Pre-Sequel sijoittuu kahden ensimmäisen Borderlandsin väliseen aikaan.

Game House Suomi Oy 2017Tapahtumapaikkoina ovat Pandora planeetan Elpis-kuu sekä Hyperionin valtava avaruusasema.

Game House Suomi Oy 2017Pelattavina hahmoina puolestaan ovat neljä Handsome Jackin luutnanttia, joista osa on ollut Borderlands-sarjoissa jo aiemminkin, muttei pelattavina hahmoina.

Game House Suomi Oy 2017The Secret Armory of General Knoxx –lisäosassa nähty Athena toimii pelin tankkina.

Game House Suomi Oy 2017Toisena hahmona on Borderlands 2:n ensimmäinen pomo Wilhelm, joka ei ole vielä ryhtynyt täydeksi kyborgiksi.

Game House Suomi Oy 2017Nisha The Lawbringer puolestaan nähdään ennen ryhtymistään Lynchwoodin sheriffiksi.

Game House Suomi Oy 2017Neljäntenä hahmona on The Claptrap. Purtilon pelaaja joutuu kuitenkin tottumaan polven korkeudelta kuvattuun näkymään Goldeneyen Oddjobin tapaan.

Game House Suomi Oy 2017Neljä hahmoa työskentelee Handsome Jackin alaisuudessa räiskien ja matkaten pitkin Elpis-kuun pintaa.

Game House Suomi Oy 2017Hahmojen tavoitteena on hankkia takaisin H:n muotoinen avaruusasema, joka oli tuttu Borderlands 2:n maisemissa.

Game House Suomi Oy 2017Pelissä on vanha tuttu graafinen ilme ja hyväksi todettu käyttöliittymä.

Game House Suomi Oy 2017Matalamman painovoiman ansiosta meno on muuttunut kevyemmäksi ja loikat ovat selkeästi kasvaneet.

Game House Suomi Oy 2017Toisaalta varusteisiin on tullut myös happimittari, josta riittää happea vain 150 sekunnin ajaksi, joten happipullon täyttäminen on suositeltavaa ellei halua tukehtua.

Game House Suomi Oy 2017Rakettireput syövät myös happea, mutta toisaalta ne mahdollistavat tuplaloikat.

Game House Suomi Oy 2017Ennakkovaraajan etuna Shock Drop Slaughter Pit Challenge Map, jonka tapahtumat sijoittuvat Pandora planeetalla Dahlin laitokseen.

Game House Suomi Oy 2017Pelaajat tapaavat TR4-NU:n, joka oli aikoinaan yksi Dahlin sotilaallinen rekrytoija kunnes hän sekosi.

Game House Suomi Oy 2017TR4-NU isännöi nyt Shock Drop Slaughter Pit:iä ja antaa mahtavia ryöstösaaliita niille, jotka onnistuvat planeetan pahimpia vihollisia vastaan. Game House Oy 2017
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi