Call of Duty: Advanced Warfare (PS4)

Tuoteryhmä:
PS4

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5030917146282
Call of Duty: Advanced Warfare vie Sinut tulevaisuuden taistelutantereille ja luvassa onkin uuden aikakauden alku suositulle pelisarjalle.

Game House Suomi Oy 2017Peliä on kehitetty jo kolmen vuoden ajan Sledgehammer Games pelistudiossa, joka on tehnyt viimeksi suositun Call of Duty: Modern Warfare 3-pelin.

Game House Suomi Oy 2017Pelissä on tarjolla ajan saatossa kehittynyt maailma ja sotaa käydään pääosin tämän päivän sotimistavoilla, mutta kehittyneellä teknologialla, jolla pystyykin tekemään massiivista tuhoa.

Game House Suomi Oy 2017Lukemattomien kansojen sotavoimia hallitsee ulkoistetut yksityiset armeijat, joita kutsutaan lyhenteellä PMC (Private Military Corporations).

Game House Suomi Oy 2017Ne asettavat uusia kirjoittamattomia sääntöjä ja maailmanlaajuiset kahakat ovat tulleet jäädäkseen.

Game House Suomi Oy 2017Pelissä on mukana myös palkittu näyttelijä Kevin Spacey, joka näyttelee maailman suurimman yksityisen armeijan perustajaa ja sen hallituksen puheenjohtajaa -Jonathan Ironsia.

Game House Suomi Oy 2017Sotilaiden voimaa ja kestävyyttä on lisätty ulkoisella tukirangalla, joka mahdollistaa entistä tuhoisammat ja nopeammat sotilaat.

Game House Suomi Oy 2017Myös sotilaiden aseistus ja varustus on kehittynyt älykkäämmäksi ja ne ovatkin valmiina tekemään massiivista tuhoa.

Game House Suomi Oy 2017Käytössäsi on myös runsaasti uusia ajoneuvoja kuten leijapyörät ja älykkäät miehittämättömät taistelulennokit.

Game House Suomi Oy 2017Luvassa onkin huipputeknologiaa ja taktista ajattelua vaativaa sodankäyntiä upeissa maisemissa hyytävän tunnelman kera.

Game House Suomi Oy 2017Muista, että valta on voimaa.

Game House Suomi Oy 2017 Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Call of Duty: Infinite Warfare
Uusi19.80 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi