Call of Duty: Advanced Warfare Day Zero (XBOX 360) + Ennakkotilaajan etu

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5030917147616
Call of Duty Advanced Warfare Day Zero Edition sisältää pelin lisäksi The Advanced Arsenal Bonus Pack:n.

Call of Duty Advanced Warfare: The Advanced Arsenal Bonus Pack-lisäsisältö:
* Bullet-Brass kustomoitu tukiranka, joka lisää sotilaan voimaa, kestävyyttä, tuhovoimaa ja nopeutta.
* Bullet-Brass EM1 Quantum, uuden luokan energia-suunnattu aseistus massiiviseen ja kohdennettuun tuhoon.
* Kaksi uutta Call of Duty Black Ops II:n ja Ghosts:n inspiroimaa asetta

Call of Duty: Advanced Warfare vie sinut tulevaisuuden taistelutantereille. Luvassa on uuden aikakauden alku suositulle pelisarjalle.

Peliä on kehittänyt kolmen vuoden ajan Sledgehammer Games, joka on tehnyt viimeksi suositun Call of Duty: Modern Warfare 3-pelin. Call of Duty: Advanced Warfaressa on tarjolla ajan saatossa kehittynyt maailma, missä sotaa käydään pääosin tämän päivän sotimistavoilla, mutta kehittyneellä teknologialla, jolla pystyykin tekemään massiivista tuhoa.

Lukemattomien kansojen sotavoimia hallitsee ulkoistetut yksityiset armeijat, joita kutsutaan lyhenteellä PMC (Private Military Corporations). Ne asettavat uusia kirjoittamattomia sääntöjä ja maailmanlaajuiset taistelut ovat tulleet jäädäkseen. Pelissä on mukana myös palkittu näyttelijä Kevin Spacey, joka näyttelee maailman suurimman yksityisen armeijan perustajaa ja sen hallituksen puheenjohtajaa - Jonathan Ironsia.

Sotilaiden voimaa ja kestävyyttä on lisätty ulkoisella tukirangalla, joka mahdollistaa entistä tuhoisammat ja nopeammat sotilaat. Myös sotilaiden aseistus ja varustus on kehittynyt älykkäämmäksi ja ne ovatkin valmiina tekemään massiivista tuhoa.

Käytössäsi on myös runsaasti uusia ajoneuvoja kuten leijapyörät ja älykkäät miehittämättömät taistelulennokit. Luvassa onkin huipputeknologiaa ja taktista ajattelua vaativaa sodankäyntiä upeissa maisemissa hyytävän tunnelman kera.

Muista, että valta on voimaa. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Call Of Juarez 2...
Käyt.6.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi