Final Fantasy Type-0 HD Limited Edition

Tuoteryhmä:
XONE

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5021290000452
Final Fantasy Type-0 HD tuo mukaansa tempaavan kuvankauniin pelimaailman ja tutut Final Fantasyn hahmot ruudullesi.

Game House Suomi Oy 2017Pelisarjaan kuuluu luotettava tuottamisen laatu, joka yhdistyy Final Fantasyn loistavaan tarinankerrontaan ja pelikokemukseen.

Game House Suomi Oy 2017Peli vie sinut dynaamiseen ja kiehtovaan Oriencen maailmaan, jossa myrskyisä sota on repimässä maan kahteen eri osaan.

Game House Suomi Oy 2017Oletko sinä tässä tilanteessa oikea tekijä viemään asiat oikeaan suuntaan?

Game House Suomi Oy 2017Astut brutaaleihin ja armottomiin taisteluihin sitoutumalla eliittien sotakorkeakoulun opiskelijoiden kanssa puolustamaan naapurivaltakunnan aggressiivista hyökkäystä vastaan.

Game House Suomi Oy 2017Peli alkaa kuuden hahmon voimin, mutta kaarti laajentuu lopulta 14 taistelijan vahvuiseksi, joilla jokaisella on omat aseet ja erikoistaidot hyökkäyksissä.

Game House Suomi Oy 2017Luvassa on intensiivisiä lähitaisteluita ja strategisia pitkän matkan taisteluja.

Game House Suomi Oy 2017Onnistutko lyömään valtakunnan ja paljastamaan sodan taustalla olevat salaisuudet?

Game House Suomi Oy 2017Tämä vaatii maagisia voimia, taistelutaitoja uuden ja jännittävän taistelujärjestelmän hallintaa. Tuotekuvaus kopioitu MiGame:sta. Osta pelit edullisemmin suoraan meiltä. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Final Fantasy XV...
Uusi32.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi