Pro Evolution Soccer 2014 (PSP)

Tuoteryhmä:
PSP

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
4012927066277
Kaikkien aikojen jalkapallopelin upein ja realistisin versio.

Yli neljä vuotta kehityksessä ollut Pro Evolution Soccer -pelien ydin uusii suositun jalkapallopelin mekaniikan ja hioo samalla sen kulmia. Lopputuloksena on entistä upeampi ja nautittavampi futiskokemus.

PES 2014 keskittyy ensisijaisesti jalkapallon simulointiin. Miten pallo liikkuu ja käyttäytyy, miten fysiikka ja pelaajat vaikuttavat siihen ja sen nopeuteen, korkeuteen ja muihin asioihin. Pallon aito liikehdintä ja käytös ovat kaikki kaikessa. PES 2014 pyrkii olemaan kaikkien aikojen realistisin jalkapallosimulaatio.

Uutta on myös Motion Animation Stability System (M.A.S.S.), jonka ansiosta pelaajien välinen fysiikanmallinnus on entistä tarkempi. M.A.S.S.-tekniikka huomioi entistä paremmin pelaajien taklaukset, osumat ja tekoälyn tekemät ratkaisut. Myös jalkapallon tunnepitoinen yleisövaikutus on huomioitu aivan uudella tavalla. Yksittäisten pelaajien suoritukset heijastuvat koko joukkueeseen ja tämä näkyy muiden pelaajien suorituskykynä, niin myötä- kuin vastamäessä.

PES 2013 -pelistä tutuksi tullut PES ID -järjestelmä mallinsi tarkasti jopa 50 tähtipelaajan taidot ja liikkeet. PES 2014 -pelissä sama järjestelmä on viety entistä pidemmälle ja samalla ID-ominaisuus laajentuu kattamaan kokonaisia joukkueita heijastaen näiden ominaisia pelityylejä. Samalla erilaiset taktiset elementit ja kuviot ovat kehittyneet entistä monipuolisemmiksi. Tämän ansiosta pelaajat voivat tehdä entistä monimutkaisempia syöttö- ja pelikuvioita ja hyödyntää näin vastustajan virheitä ja puolustuksen aukkoja.

PES 2014 tuo myös visuaalisesti uudistuneen jalkapallokokemuksen koettavaksi. Pelaajien liikkeet, ilmeet, vaatetus ja stadionit ovat kaikki saaneet todellisen kasvojenkohotuksen, jonka ansiosta kokonaisuus on entistä realistisempi ja yksityiskohtaisempi. Myös muita yksityiskohtia, kuten vapaapotkut ja rangaistukset ovat nyt entistä aidomman tuntuisia. Game House Oy 2019
Samankaltaisia tuotteita!
Pro Evolution Soccer 6 (PSP) Blokus Prortable... Need for Speed: ... Pro Evolution So... ATV Offroad Fury...
Käyt.8.40 €
Uusi6.90 €
Uusi6.80 €
Uusi6.80 €
Käyt.4.80 €
Uusi6.80 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi