FIFA 15 (PS4)

Tuoteryhmä:
PS4

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5055893400708
FIFA 15 herättää futispelauksen eloon huikean yksityiskohtaisena. Fanit pääsevät kokemaan urheilulajin emootiot aivan uudella tavalla. Kaikki 22 kentällä olevaa pelaajaa on ensimmäistä kertaa yhteydessä toisiinsa Emotional Intelligencen avulla - pelaajat reagoivat vastustajien ja joukkuetovereiden toimintaan aidosti ja ennakoivasti.

Player Control parantaa pelaajaliikkeiden responsiivisuutta, antaen urheilijoille paremmat ja persoonallisemmat mahdollisuudet pallon hallintaan, tehden Mies-vastaan-Mies taisteluista entistäkin antoisempia.

Emotionaalinen älykkyys. Kaikki 22 kentällä olevaa pelaajaa ovat ensimmäistä kertaa yhteydessä toisiinsa mahdollistaen. Jos pelaaja esimerkiksi joutuu jatkuvasti vastustajan estämäksi, hän voi kohdata vastustajan haasteen ja tilanteen mukaisella tavalla.

Dynamic Match Presentation. Pelipäivä tuntuu entistä dynaamisemmalta ja elävämmältä kuin koskaan aiemmin. Aluekohtaisen käyttäytymisen myötä yleisö reagoi, kannustaa ja hurraa oman joukkueen, liigan, maan tai maanosan omintakeisella tavalla.

Team Tactics. Joukkueilla on nyt kokonaiskuva pelistä ja taktiikkaa päivitetään dynaamisesti kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Jos vastustaja esimerkiksi johtaa yhdellä maalilla 88 minuutin kohdalla, he voivat päättää pitää palloa kulmassa saadakseen aikaa kulumaan. Park the Bus, In the Mixer ja Time Wasting ovat vain muutamia uusia tiimitaktiikoita fanit löytävät FIFA 15 -pelistä.

Autenttiset pelaajagrafiikat. FIFA 15 kehitystiimi on luonut Next Generation -futispelaajan, joka näyttää aivan oikealta pelaajalta. Uudet keho- ja hahmomallit tekevät pelaajista voimakkaampia ja atleettisempia, samalla kun he liikkuvat realistisesti ja reagoivat ympäristöön saaden mutaa ja ruohoa vaatteisiinsa pelin edetessä.

Elävä kenttä. Kentät eivät enää koskaan ole samanlaisia. Sivutaklaukset ja kengänjäljet näkyvät nyt kentällä ja samalla kun matsi etenee, alkaa pelialusta kulumaan aivan kuin oikeassa matsissa.

Ketteryys & Hallinta. FIFA 15 lisää aivan uuden tason pelaajahallintaan. Run Touch Dribbling mahdollistaa pallon paremman hallinnan juostessa ja tiivissä tilanteissa. Leo Messi voi harhauttaa ja liikkua aivan kuin hän tekee oikeassa elämässä.

Kaksintaistot. Pallon anastaminen vastustajalta on entistäkin palkitsevampaa ja fyysisempää. Pelaajat käyttävät Full-Body Defending -puolustusta pallon voittamiseksi ja sen pitämiseksi. Possession Tackles palkitsee hyvästä puolustuksesta. Uudet hartiapuskut, työntö/veto mekaniikat ja isot kaatumisfysiikat mahdollistavat taistelun tuntemisen.

Aidot kontaktit. Physically Correct Contacts mullistaa tavan, jolla pallo kommunikoi pelaajan ja ympäristön kanssa. Jokainen kosketus, syöttö, laukaus ja harhautus liikuttaa palloa sen pyörimissuunnan mukaan suhteessa palloon koskevan kehonosan asentoon. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
FIFA 17 (PS4) FIFA 16 (PS4) FIFA 18 (PS4) FIFA 19 (PS4)
Käyt.9.90 €
Käyt.6.90 €
Käyt.19.90 €
Uusi51.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi