FIFA 10 (Xbox 360)

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5030930084035
Edistyksellinen FIFA 10 sisältää pelituntuman herkkyyteen ja älykkyyteen perustuvia keskeisiä pelattavuusparannuksia sekä kokonaan uudistetun Manager Mode –tilan, johon on tehty yli 50 merkittävää parannusta. Nämä ja monet muut parannukset saavat aikaan uuden uskottavuuden tason, jonka ansiosta FIFA 10 jatkaa jalkapallosimulaatioiden ykkösenä sekä innovaatioissa että pelattavuudessa.

Game House Suomi Oy 2019

Game House Suomi Oy 2019Kenttäpelin kriittisten kulmakivien parannuksilla on varmistettu, että FIFA 10 kuvastaa todellista jalkapalloa hienostuneemmalla pallon hallinnalla ja fyysisellä vuorovaikutuksella. Hökätessä pelaajat analysoivat tilaa tehokkaammin, kaartavat juoksuaan pysyäkseen poissa paitsiosta, luovat söttölinjoja luontevammin ja tavoittelevat monipuolisempia hökkäysvaihtoehtoja.

Game House Suomi Oy 2019

Game House Suomi Oy 2019Puolustaessa uudet ajatukset, kuten pelipaikkojen tärkeysjärjestykset, mahdollistavat joukkuetoverien tuuraavan vaarallisesta paikasta pois ajautuvaa puolustajaa. Lisäksi liukutaklauksen tähtäys, painostuksen merkkaus ja parempi äkkitilanteiden selvityslogiikka tarjoavat uusia vaihtoehtoja, jotka tekevät FIFA 10:ssä puolustuksesta taktisen taidon.

Game House Suomi Oy 2019

Game House Suomi Oy 2019Kolme uutta innovaatiota muuttavat FIFA 10:n pelaajan ohjauskokemusta. Kaikkien aikojen ensimmäinen todellinen 360° kuljetusjärjestelmä antaa pelaajalle herkemmän tuntuman palloon, mahdollistaen aiemmin ulottumattomissa olleen tilan löytämisen puolustajien välistä. Täysin uuden animaatioteknologian ansiosta taitava kuljettaja voi nyt kohdata puolustajan ja käyttää erittäin herkkää sivuttaista kuljetusta heidän ohittamiseensa.

Game House Suomi Oy 2019

Game House Suomi Oy 2019Freedom in Physical Play –niminen innovaatio mahdollistaa leveämmät kuljetuskosketukset ja uusi törmäysten jako saa aikaan vaihtelevia, arvaamattomampia ja pidempiä taisteluita pallon hallinnasta kuljettajan ja puolustajan välillä. Suositun Manager Mode –tilan syventäminen sisältää yli 50 suurta parannusta, mm. realistisemmat ottelut, usean seikan perusteella tehdyt huippurealistiset pelaajasiirtopäätökset sekä todentuntuiset pelaajien kehityskäyrät.

Game House Suomi Oy 2019

Game House Suomi Oy 2019Uusia pelitiloja sekä Be A Pro –tilan kaltaisten suosittujen ominaisuuksien uudistuksia paljastetaan tulevina kuukausina.

Game House Suomi Oy 2019

Game House Suomi Oy 2019Tärkeimmät toiminnot

Game House Suomi Oy 2019 * 360° kuljetus
o Ensimmäinen todellinen 360°-pallonkuljetusjärjestelmä jalkapallopelissä mahdollistaa tarkemman pallon hallinnan, jonka ansiosta pelaajat voivat nyt hödyntää aiempaa pienempiä aukkoja puolustajien välissä.
* Taitokuljetus
o Täysin uusi animaatioiden mukautusteknologia mahdollistaa ennennäkemättömän ohjattavuuden. Taitavat pelaajat voivat nyt kohdata puolustajat kasvotusten ja ohittaa heidät erittäin ketterällä sivuttaisella kuljetuksella.
* Fyysisen pelin vapaus
o Leveämmät kuljetuskosketukset ja uusi törmäysten jako luo vaihtelevampia, arvaamattomampia ja pidempiä kamppailuja pallon hallinnasta hökkääjän ja puolustajan välillä.
* Pelaajien kiireellisyydentaju
o Parannettu tekoälyn kiireellisyyslogiikka, jossa yli 50 uutta liikesykliä, saa pelaajat sijoittumaan paremmin ja keskittymään palloon sekä liikkumaan tilanteeseen parhaiten sopivalla nopeudella.
* Parannettu pallon haltuunotto
o Pelaajat ovat nyt tietoisempia pallon luontevimmasta haltuunottopaikasta, jonka ansiosta pelaajat saavat pallon kenttään ja haltuun helpommin ja nopeammin.
* Parannettu sijoittuminen
o Puolustajat tekevät useita asioita samanaikaisesti ja pelaavat älykkäämmin paikkaamalla pois pelipaikaltaan ajautuneiden joukkuetovereiden jättämiä vaarallisia aukkoja. Hökkäyksessä pelaajat analysoivat tilaa tehokkaammin, kaartavat juoksureittejään pysyäkseen poissa paitsiosta, luovat söttölinjoja ja vaihtelevat hökkäystapoja.
* Vaihtelevat puolustusmahdollisuudet
o Liukutaklauksen tähtäystä on parannettu, joten taitavilla pelaajilla on pidempi kantama ja paremmat mahdollisuudet olla taklaamatta vastustajan läpi. Parannettu turvaamislogiikka, kuten keskitysten estäminen liukumalla ja saksipotkutilanteiden turvaaminen, antavat puolustajille enemmän tökaluja maalipaikkojen estämiseen.
* Parannettu maalivahtipeli
o Lukuisien parannusten mötä maalivahdeilla on parempi kiireellisyydentaju ja parempi käsitys irtopallojen haltuunottopaikoista, jonka ansiosta maalivahti tulee vastaan tehokkaammin. Uusi animaatioiden mukautusteknologia tekee maalivahdin sijoittumisesta ja liikkeestä realistisempaa, jonka ansiosta maalipaikat ovat vaihtelevampia.
* Manageritilan uskottavuus
o Yli 50 isoa parannusta uskottavamman pelikokemuksen saavuttamiseksi. Otteluiden tulokset perustuvat joukkueen ja pelaajien vahvuuksiin ja heikkouksiin. Pelaajasiirrot perustuvat useisiin tekijöihin, kuten joukkueen taloudellinen tilanne ja arvostus sekä kilpailu toisilta joukkueilta. Pelaajien kehitys on realistisempaa ja kehityskäyrät vastaavat todellisuutta.
* Jatkuva pelirytmi
o Pidä yllä ottelun tunnelmaa, pelirytmiä ja kiivautta nopeilla vapaapotkuilla. Tuomarit näyttävät kortit viivyttelemättä.
* Tekoälyparannuksia
o Pelaajat ovat älykkäämpiä ja käyttäytyvät uskottavammin. Pelaajat välttävät puuttumasta toisille tarkoitettuihin söttöihin, väistävät joukkuetovereiden laukauksia ja heittäytyvät vastustajan laukausten eteen puolustuksessa.
* Uusi harjoitusareena
o Harjoittele pelaajan ja joukkueen taitoja täysimittaisessa harjoitustilassa ennen kentälle astumista. Valitse hökkääjien ja puolustajien määrä (esim. 11v11, 5v5 tai jopa 5v3) ja harjoittele vapaassa pelissä tai erikoistilanteita.
* Muokattavat erikoistilanteet
o Suunnittele ja tallenna omat vapaa- ja kulmapotkusi harjoitustilassa ja käytä niitä ottelussa vastustajan naruttamiseksi. Voit ohjata pelaajia täydellisesti, ja voit määrätä ulkokentän pelaajille haluamasi reitin yksi kerrallaan ja yhdistellä niistä täydellisen erikoistilannepelin. Tallenna harjoitusareenalla ja aktivoi pelissä ristiohjaimesta.
Game House Oy 2019
Samankaltaisia tuotteita!
2010 FIFA World ... FIFA 15 (Xbox 360) 2006 FIFA World ... FIFA 07 (Xbox 360) FIFA 09 (Xbox 360)
Käyt.11.40 €
Käyt.4.90 €
Käyt.6.80 €
Käyt.6.40 €
Käyt.8.40 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi