Spore Creatures (NDS)

Tuoteryhmä:
NDS

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5030930058760
Postitettuna Noudettuna
20.30 € 18.60 €
Osta käytetty
Kyllästyttääkö kotiplaneettasi? Spore on sinun maailmankaikkeutesi.
Voit luoda uusia elämänmuotoja ja kehittää niitä, perustaa heimoja, luoda yhteiskuntia, muokata maailmoja ja tutkia kosmosta.
Spore koostuu eri evoluutiovaiheita kuvaavasta viidestä pelivaiheesta: alkueliövaihe, otukseksi kehittyminen, heimon kokoaminen, sivistyneen yhteiskunnan muodostaminen ja avaruuden valloittaminen. Kullakin tasolla on omat haasteensa ja tavoitteensa.
Voit aloittaa yksisoluisena alkueliönä ja ohjata eliösi evoluutiota vaatimattomista lähtökohdista kohti tietoisuutta.
Voit mös aloittaa suoraan oman heimosi kokoamisesta tai sivistyksen levittämisestä muille planeetoille.
Se, mitä universumissa puuhailet, on täysin itsestäsi kiinni. Rajana on vain mielikuvituksesi.
Minne haluat mennä? Aiotko todella tyytyä vain kahteen silmään? Olisiko elämä mukavampaa intergalaktisen rauhan suurlähettiläänä vai tyhjiön tyrannina? Sinä päätät.
Kun aloitat universumin valloituksen, voit käyttää monia eri luontitoimintoja.
Niiden avulla voit mielesi mukaan kehittää universumin eri osa-alueita: niin otuksia, kulkuneuvoja, rakennuksia kuin avaruusaluksiakin. Vaikka Spore onkin yksinpeli, kaikkien pelaajien luomukset jaetaan automaattisesti kaikkien galaksien kesken, joten tutkittavana ja pelattavana on loputon määrä erilaisia maailmoja asukkaineen. LUO täysin mielesi mukainen universumi – Kaikki aina alkumeren ameboista sivistyneen yhteiskunnan ihmeisiin ja intergalaktisiin tähtialuksiin on sinun komennossasi.
KEHITÄ otustasi viidessä eri vaiheessa – Vain hilpeimmät selviävät! Valintasi vaikutukset ulottuvat kauas tulevaisuuteen ja ratkaisevat sivilisaatiosi kohtalon.

Game House Suomi Oy 2018TUTKI muiden pelaajien galakseja – Kohoavatko otuksesi universumin herroiksi, vai tuhoavatko avaruudesta tulevat valloittajat planeettasi?
JAA luomuksesi muun maailman kanssa – Kaikki luomukset jaetaan muiden pelaajien kanssa. Näin pelattavana on tuhansittain hauskoja otuksia ja peliympäristöjä Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi