More Brain Training From Dr. Kawashima: How Old Is Your Brain? (NDS)

Tuoteryhmä:
NDS

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
45496739010

Dr Kawashimas Brain Training: How Old Is Your Brain? on kiinnostanut kaikenikäisiä ihmisiä. Myös henkilöt, jotka eivät ole aiemmin olleet pelaamisesta kiinnostuneita, ovat tämän muistijumpan avulla tutustuneet ensi kertaa videopelien maailmaan. Harjoitukset perustuvat kuuluisan japanilaisen neurotiedemiehen, tohtori Kawashiman, tutkimuksiin. Ensimmäinen Brain Training ja pian julkaistava More Brain Training auttavat stimuloimaan pelaajan aivoja ja testaavat muistia, laskutaitoja ja havaitsemista. Aivojaan voi treenata tekemällä muutaman minuutin mittaisia päivittäisiä harjoituksia missä tahansa - kotona, matkalla tai vaikkapa mökillä.

DS Brain Age Check -testi mittaa pelaajan nopeutta ja tarkkuutta tehtävien suorittamisessa. Ja lopuksi testi kertoo pelaajan Brain Age -aivojen iän. Omaa edistymistään voi myös tarkkailla pelin kalenteritoiminnon avulla.

DS Brain Age Check -testit eroavat ulkoisesti edellisosan testeistä. Pelaajaa testataan kolmessa satunnaisesti valitussa harjoituksessa. Tällaisia ovat esimerkiksi klassinen Kivi, Paperi, Sakset (Rock, Paper, Scissors), Muistaminen 5x5 (Memorising 5x5), jossa täytyy muistaa ruudulla näkyvien numeroiden paikat sekä Nopeat symbolit (Speedy Symbols), jossa testataan symbolien ja numeroiden muistamista.

More Brain Training -peli sisältää uusia hauskoja harjoituksia kuten Correct Change, jossa pelaaja ilmoittaa paljonko rahaa jää jäljelle mahdollisimman nopeasti. Missing Symbols on uusi versio 20 laskutoimitusta sisältävästä harjoituksesta. Masterpiece Recital -harjoituksessa pelaaja tarkkailee musiikkivihkoa toisella ruudulla ja koskettaa oikeita pianonsoittimia kosketusnäytöllä. Uusia harjoituksia ja vaikeusasteita pääsee avaamaan riittävän pitkällä päivittäisellä harjoittelulla.

Game House Oy 2019
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi