Arcania: The Complete Tale (PS3)

Tuoteryhmä:
PS3

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
9006113002406
Postitettuna Noudettuna
12.60 € 10.90
Osta uusi
10.70 € 9.00 €
Osta käytetty
Myrtanan valtakunnassa kuohuu, kun vallanhimoinen kuningas lähtee valloittamaan etelässä sijaitsevia saaria millä kustannuksella hyvänsä. Löydät itsesi keskeltä sotaa ja levottomuuksia, joissa on mukana salaperäinen muinainen voima. Vahva juoni vie pelaajan mennessään. Matkan varrella tulee myös arvaamattomia sivujuonia, jotka tuovat mukavasti lisää viihdykettä pelaamiseen.

Pelin edetessä hahmot kehittyvät ja oppivat erilaisia taitoja ja kykyjä. Vaikka peli onkin vahvasti roolipeli siinä on kuitenkin nopeatempoinen taistelujärjestelmä. Game House Oy 2017
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi