NHL 08

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
5030949059123
Postitettuna Noudettuna
2.60 € 0.90 €
Osta käytetty
Hio taitosi huippuunsa saadaksesi kaiken irti NHL 08:n räjähtävästä lätkätoiminnasta. Yhdistele ennennäkemättömiä voimaa, nopeutta ja pehmeitä käsiä ja kehity nuoresta lupauksesta NHL:n kuumimmaksi supertähdeksi. Käytä apunasi paranneltua taitotikkua (Skill Stick 2.0) laukoaksesi mihin maalin kohtaan tahansa, kikkaillaksesi ohi vastustajien tai taklataksesi vastustajat jäähän matkallasi NHL:n dominoivimmaksi pelaajaksi. 29 AHL-joukkueen lisääminen, parannellut kikka- ja taklauskontrollit sekä luovat peliominaisuudet takaavat, että yksikään lätkäpeli ei enää tunnu samalta NHL 08:n jälkeen.

Taitotikku 2.0 tarjoaa huippuhetket (Xbox360)

Lauo, kikkaile ja söttele tiesi kentän päästä toiseen jäätävillä hökkäyksillä. Vastavuoroisesti anna puolustuspäässä vastustajien kokea massiiviset vartalotaklaukset tai riistä kiekko yksinkertaisella oikean tatin kosketuksella.

Mukana mös AHL-liiga (Xbox360)

Valitse suosikkisi 29 American Hockey League -joukkueen joukosta ja taistele tiesi Calder Cupin voittajaksi. Lisäksi pelattavissa on huipputasokas, kotoinen SM-Liiga sekä maajoukkueet.

Paranneltu tekoäly (Xbox360)

Uusi maalivahtien tekoäly auttaa veskareita ennakoimaan suoraan sötöstä ammuttuja kuteja ja estämään maalintekoyritykset mailallaan. Tietokonepelaajien kehitetty logiikka helpottaa pelaajien kiekonkäsittelyä ja suoraan lennosta tapahtuvia vaihtoja.

Tee omat pelikuviosi (Xbox360)

Valitse haluamasi joukkue treenipelitilaan ja opeta koneen ohjaamille pelaajille haluamasi hökkäys- ja muut kuviot kussakin tilanteessa. Haluatko ruokkia pakkiasi viivalla suoraan sötöstä -laukaukseen? Nauhoita tarkat kuviot jokaiselle pelaajalle ja seuraa, miten tekoälyn ohjaamat pelaajat toteuttavat ne pelissä.

Uusittu luistelumoottori (Xbox360)

Uusi, analogiohjaimen avulla tapahtuva vauhdin kontrollointi antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa pelaajan luisteluun - liuu hökkäysalueelle tai spurttaa ohi vastustajan puolustajan. Täysin uusitut luisteluanimaatiot ja -herkkyys mahdollistavat vauhdin säilyttämisen tai tiukat kurvaukset välittömän suunnanvaihdoksen tekemiseksi.

Moninpeli:

* Pelaa 4 kaverisi kanssa samalla koneella tai verkossa
Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
NHL 11 NHL 2K9 NHL 12 NHL 2K7 NHL 09
Käyt.1.90 €
Käyt.1.90 €
Käyt.0.90 €
Uusi1.90 €
Käyt.0.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi