X Rebirth (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
4020628900656

Tuotteella toimivuustakuu.

X - Rebirth PC-peli.

Avaruusooppera jatkuu X-universumissa!

Kaukana tulevaisuudessa X -Universumissa käydään läpi perusteellisten ja peruuttamattomien muutosten aikaa. Samalla kun universumi hortoilee kohti epävarmaa tulevaisuutta lukemattomat seikkailijat odottavat tilaisuuttaan uusien vihollisten kahmiessa itselleen valtaa. Mukaan kuvioihin astuvat kuitenkin vanhalla, kuluneella ja menestyksekkään menneisyyden omaavalla aluksella matkaava nuori seikkailija, sekä hänen epätodennäköinen naisliittolaisensa. Tämän kaksikon on pärjättävä yksin koko galaksia vastaan, sekä näyteltävä omat avainroolinsa tulevissa tapahtumissa. Universumin kohtalo on pelaajan käsissä...

X Rebirth edustaa spektaakkelimaista uutta alkua X -pelisarjalle. Se tarjoaa uskollisille faneille ja uusille tulokkaille laajan, eloisan, sekä erittäin yksityiskohtaisen peliuniversumin tutkittavaksi. Monipuoliset pelielementit, kuten toiminnan täytteiset avaruustaistelut, yksityiskohtainen kaupankäyntijärjestelmä ja nopeatempoinen fast travel -ominaisuudella varustettu avaruuden tutkiminen antavat pelaajille mahdollisuuden kokea täysin yksilöllisen avaruus saagan, joka pitää heidät otteessaan kymmeniä tunteja. X Rebirth sisältää myös aivan uuden käyttäjäkokemuksen - aloittaminen on helpompaa kuin koskaan, mutta pelattavuus pysyy muuten fanien haluamalla syvällisellä tasolla.

Ominaisuudet:

Kaikki on henkilökohtaista: Hahmopainotteinen käyttöliittymä ja elävä universumi
Kaikki on nopeaa: Hauskaa ja nopeaa menoa uusien kuljetusjärjestelmien avulla
Kaikki on isoa: Tähänastisista X -universumeista kaikkein yksityiskohtaisin
Loputonta tilaa tutkimiselle
Helppo oppia, mutta vaikea sisäistää täydellisesti
Pelielementit, ohjaimet ja käyttöliittymä on uudelleensuunniteltu alusta pitäen.

Game House Oy 2019
Samankaltaisia tuotteita!
Numba Deluxe (la... Guilty Gear X2 #... Mafia 2 (Digital... Pixel Puzzles Ul...
Uusi7.70 €
Uusi5.10 €
Uusi17.40 €
Uusi7.70 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi