Prototype 2 (PS3)

Tuoteryhmä:
PS3

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5030917109867
Postitettuna Noudettuna
20.40 € 18.70 €
Osta käytetty
Prototype 2 PS3-peli.

Game House Suomi Oy 2018Radical Entertainmentin vuonna 2009 julkaiseman avoimen maailman hittipelin 2009 jatko-osa Prototype 2 ottaa alkuperäisen Prototype-pelin verrattoman verilöylyn ja jatkaa täydellisen muotoaan muuttavan aseen kehityskertomusta.

Game House Suomi Oy 2018Pelin uusi vasta tartunnan saanut keskushahmo on kersantti James Heller. Häntä pelatessaan pelaaja tekee tuhoja viruksen jälkeisessä New York Zerossa (lyhyesti: NYZ) ennennäkemättömillä liikkumiskyvyillä ja keräämällä valtavan geneettisen valikoiman tappavia biologisia aseita ja kykyjä, kun hän jahtaa, tappaa ja sö tiensä kohti lopullista tavoitettaan: tappaa… Alex… Mercer!

Game House Suomi Oy 2018New Yorkista tuli 14 kuukautta sitten sairauden riivaama sotatanner, ja syypäästä, Alex Merceristä, on tullut aave, mörkö jonka varjo häämöttää kaupungin yllä. Olet kersantti James Heller, veteraanisotilas jonka elämä tuhoutui, kun Mercer vapautti Blacklight-viruksen. Hellerin vaimo ja lapset menehtyivät sairauden puhjettua, ja nyt Heller palvelee sotilaallisessa hankkeessa, jossa yritetään estää viruksen pääseminen NYZ:n ulkopuolelle.

Game House Suomi Oy 2018Heller toivoo kuolevansa ja vievänsä mahdollisimman monta tartunnan saanutta mukanaan. Niinpä hän ilmoittautuu toistuvasti vapaaehtoiseksi kaikkein vaarallisimpiin komennuksiin, jotka ovat suoranaisia itsemurhatehtäviä kaupungin punaisen vöhykkeen ytimessä. Viimeisessä tehtävässä Heller näkee, kun joukko tartunnan saaneita tuhoaa hänen koko joukkueensa. Hän jää henkiin ainoana ja joutuu kohtaamaan huppupäisen hahmon, joka seuraa väijytystä läheiseltä katolta. Se on Alex Mercer, joka on vastuussa Hellerin perheen, kaupungin… koko elämän tuhoamisesta.

Game House Suomi Oy 2018Raivon vallassa Heller hökkää, mutta ei mahda mitään Mercerin kyvyille. Heller selviää odottamattomasti hengissä tartunnan saaneiden hökkäyksestä, joten Mercer näkee Hellerin mahdollisesti arvokkaana resurssina suuressa suunnitelmassaan. Niinpä hän tartuttaa viruksen Helleriin ja tekee tästä oman prototyyppinsä.

Game House Suomi Oy 2018Tervetuloa NYZ:iin… on aika murhata luojasi!

Game House Suomi Oy 2018Huom: K18-peli. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Prototype 2 (Lim...
Käyt.18.80 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi