FIFA 09 (PSP)

Tuoteryhmä:
PSP

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5030949067265
EA jatkaa viime vuotisen FIFA 08:n aloittamalla menestyksekkäällä tiellä ja lupaa FIFA 09:n olevan paras toteutettavissa oleva FIFA-peli.

Game House Suomi Oy 2019Peli on saanut yli 250 uudistusta viime vuotiseen osaan verrattuna, joista huomattavimpia ovat 20 pelaajan verkkopeli, kehittyneempi tekoäly ja maalivahti, sekä Wii-versioon luotu arcade-pelitila.

Game House Suomi Oy 2019Astu viheriölle ja pelaa ammattilaisjalkapalloa omalla tavallasi FIFA 09:ssä. Koe kaikkein autenttisin jalkapallosimulaatio, jonka EA Sports on sinulle koskaan tarjonnut. Elä keskellä ammattilaisjalkapalloiluelämää ja muokkaa peli vastaamaan omaa tyyliäsi ja kykyjäsi.

Game House Suomi Oy 2019Astu viheriölle ja pelaa ammattilaisjalkapalloa omalla tavallasi FIFA 09:ssä. Koe kaikkein autenttisin jalkapallosimulaatio, jonka EA Sports on sinulle koskaan tarjonnut. Elä keskellä ammattilaisjalkapalloiluelämää ja muokkaa peli vastaamaan omaa tyyliäsi ja kykyjäsi.

Game House Suomi Oy 2019Peliä vauhdittaa EA Sportsin kolmannen sukupolven jalkapallopelimoottori. FIFA 09 on kokenut yli 250 parannusta pelattavuuteen: ne takaavat, että peli on mahdollisimman hyvin pelaajan tekemisiin reagoiva, älykäs ja realistinen - pelisarjansa kruunu. Nauti puolustajien hassuttamisesta tarkemmilla kikka- ja pallonhallintakontrolleilla, millintarkkojen passien antamisesta ja laukaisumekaniikasta, jotka yhdessä mahdollistavat pallon sijoittamisen siihen kohtaan maalia tai kenttää, johon sen itse haluat. Uuden liikefysiikan ansiosta pelaajan paino ja liike määrittelevät kaiken liukutaklauksen etäisyydestä ja puskun voimakkuudesta pelaajien törmäysten voimakkuuteen ja ponnistuksen korkeuteen. Lisäksi pelaajien väliset kamppailut ratkeavat usein fyysisten ominaisuuksien perusteella.

Game House Suomi Oy 2019FIFA 09:ssä on mukana uudet muokattavat joukkuetaktiikat, jotka antavat sinulle tökalut aloittaa ensikertalaisvalmentajana. Ensimmäistä kertaa koskaan voit mennä sisälle pelin syvyyksiin ja muokata, miten joukkuekaverisi tukevat omaa peliäsi ja miten joukkueesi pelaa missäkin tilanteessa. Olet nyt pelaaja, valmentaja ja manageri! Sinulla on valta muokata taktisia asetuksia, jotta koneen ohjastamat pelaajat ja oma joukkueesi pelaavat kuin oikean elämän vastineensa - tai miten itse toivot niiden pelaavan. Tallenna taktiikkasi ja tee sen jälkeen strategisia päätöksiä, miten hödyntää vastustajiesi heikkouksia, kaikki kesken pelin.

Game House Suomi Oy 2019Elä ammattilaisjalkapalloilijan fantasiaa uuden ominaisuusinnovaation avulla: Be A Prohon on nyt sisällytetty kokonainen kausipelitila. Be A Pro: Seasons -pelimuodossa voit joko valita valmiin pelaajan tai luoda oman alusta asti. Tämän jälkeen voit kehittää hänen taitojaan yksittäisellä kenttäpelipaikalla. Lopullinen tavoite on saavuttaa kansallissankarin status.

Game House Suomi Oy 2019FIFA 09 välittää uuden aitouden tason. Kentän laidalta löytyvät pää- ja linjatuomarit, lisäksi yleisö, stadionien ilmapiiri ja kommentaattorit on kaikki mallinnettu viimeistä yksityiskohtaa möten. Pelissä on mukana 15 uutta stadionia.

Game House Suomi Oy 2019
Tärkeimmät toiminnot
Viimeistelty ja uudistettu pelimekaniikka

Game House Suomi Oy 2019250 lisäystä ja parannusta pelimekaniikkaan, mukaan lukien uusi animaatioteknologia, joka mahdollistaa tarkemmat sörään sötöstä -vedot ja sötöt, nopeamman ja hallitumman kikkailun sekä uuden liikefysiikan, joka mahdollistaa entistä realistisemmat törmäykset, pallon autenttisemman liikkeen ja monipuolisemmat taklaukset.

Game House Suomi Oy 2019Muokattavat joukkuetaktiikat

Game House Suomi Oy 2019Päävalmentajana voit säättää 11 taktiikkaan vaikuttavaa vierityspalkkia, joilla voi muuttaa 140 hökkäys- ja 40 puolustusmuuttuujaa (yhteensä 50 000 variaatiota), jotta koneen ohjaamat pelaajat käyttäytyvät aivan kuin oikea joukkue - tai miten sellaisen haluaisit pelaavan. Tallenna omat taktiikkasi ja tee strategiset päätökset hödyntääksesi vastustajan heikkouksia pelin aikana. Lisäksi voit jakaa omia strategioitasi kavereittesi kanssa netin välityksellä.

Game House Suomi Oy 2019Be A Pro: Seasons -pelitila

Game House Suomi Oy 2019Valitse valmis tai luo oma ammattilaispelaajasi ja testaa kykysi jopa neljän kauden pituisen uran aikana. Hallitse yksi pelipaikka ja kehitä taitojasi: söttely, laukominen, sijoittuminen, vastustajan merkkaaminen.. Kunnes lopulta saavutat kansallissankarin aseman.

Game House Suomi Oy 2019Paranneltu maalivahtien tekoäly

Game House Suomi Oy 2019Maalivahdit sijoittelevat itsensä älykkäämmin, reagoivat laukauksiin realistisemmin ja palautuvat torjunnoista nopeammin.

Game House Suomi Oy 2019Muokattavat kontrollit

Game House Suomi Oy 2019Luo henkilökohtaiset ohjainasetuksesi, tallenna ne ja vie vaikka vaivattomasti nettiin. Määrittele näppäimille toiminnot juuri niin kuin haluat. Game House Oy 2019
Samankaltaisia tuotteita!
FIFA 10 (PSP) Fifa 2012 (PSP) FIFA 06 (PSP)
Käyt.8.70 €
Käyt.23.40 €
Käyt.5.70 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi