Gears Of War 2 limited Edition

Tuoteryhmä:
X360

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
882224721226

Erikoisversio tulee metallisessa pakkauksessa. Lisäksi saat kovakantisen kirjan pelin sisällöstä, keräilykuvan jossa esiintyy Dom ja Maria, sekä XBOX Live koodin, jolla saa kultalaattaisen Lancer-kiväärin moninpeliin!

Game House Suomi Oy 2017Gears of War 2 on VAIN Xbox 360:lle, ja se seuraa Marcus Fenixin ja Delta-joukkueen möhempiä seikkailuja. Peliä kuvaillaan selviytymisestä, menetyksestä ja kostosta kertovaksi saagaksi. Tämä kuulostaa loistavalta, mutta pelin pääsuunnittelija Cliff Bleszinski sanoo sen parhaiten:”Gears of War 2 on vielä isompi, parempi ja mojovampi kokemus kuin ensimmäinen peli, emmekä jaksa odottaa, että saamme sen pelaajien käsiin ensi marraskuussa.” Selvä homma, Cliffy – treffit on nyt sitten sovittu.


Game House Suomi Oy 2017Gears of War II on erittäin odotettu jatko-osa 4,7 miljoonaa kappaletta myyneelle ykkösosalle. Se oli yksi eniten
myyneistä Xbox 360 peleistä ikinä. Gears of War 2 jatkaa 6 kuukautta Gears of War:n jälkeen ja heittää pelaajat
syvään ja kauhistuttavaan ihmiskunnan eloonjäämistaisteluun.

Game House Suomi Oy 2017Alamaailman oliot, jotka tunnetaan Locust Horde nimellä, ovat vastassa tässä tiukassa taistelussa. Gears of War 2:n
on kehittänyt Epic Games yksinoikeudella Xbox 360:lle. Pelaajat jatkavat Delta joukkojen Marcus Fenix hahmossa
toiminnallisissa tehtävissä. Pelin grafiikka on saanut kehitystä ja se on nyt, jos mahdollista, jopa paremman
näköistä kuin ykkösosassa.

Game House Suomi Oy 2017Toiminnot:

Game House Suomi Oy 2017 * Suurempi, parempi, julmaa räiskintää. Gears of War 2 on rakennettu ykkösosan hyväksi kehuttujen toiminnallisuuksiensa pohjalta. Pelin laajuus on suurempi kuin aikaisemmassa versiossa. Uusia hahmoja on paljon kuten mös aseita. Viholliset ovat härskimpiä ja enemmän ennalta-arvaamattomampia. Ajoneuvot ovat kehittyneet ja samalla kasvaneet. Peliä on kehitetty jokaisesta näkökulmasta. Pelaaja saa paljon sisällisemmän kokemuksen toimintapläjäyksistä. Kaiken kaikkiaan Gears of War 2 on tehty enemmän "Badass" meiningillä!
* Grafiikkaa kehutaan monissa peleissä, että nyt on makeaa ja ennennäkemätöntä, mutta odota kun näet tämän.. Jotain kuvaa grafiikan kehityksestä näet alla olevista kuvakaappauksista, mistä monet ovat suoraan pelistä. Grafiikan parannuksen on mahdollistanut Unreal Engine 3, josta nyt vasta aletaan ottamaan tehoja irti. Tehojen lisäys näkyy mös vihollisten määrässä. Ennen jouduttiin karsimaan yhdessä ruudussa olevien vihollisten määrää, kun eivät tehot riittäneet, mutta nyt tehokkaammalla moottorilla on mahdollistettu entistä enemmän tapahtumia samaan ruutuun.
* Tarina vetää puoleensa. Voi olla vaikea lopettaa pelaamista kesken.. Tarinaan on saatu nyt enemmän syvyyttä. Kerrotaan taustoja niin, että tiedät miksi mitäkin nyt tehdään. Ei kuitenkaan niin kuin MGS 3 pelissä, että voit taustademojen välillä käydä keittämässä vaikka kahvit odotellessa.
* Xbox Live tarjoaa sitten taas uutta, uusia toimintoja ja tietenkin uusia aseita. Tarjolla on toisia pelaajia vastaan olevia taisteluita ja sitten perinteistä co-op menoa. Moninpelikentät ovat kanssa saaneet uusia muotoja kuten voit tulla mukaan milloin vaan tai sitten poistua pelistä silloin kun haluat.
PAL versio.
Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Gears Of War 3 Throat Communi.
Uusi1.90 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi