Driver Renegade 3D (3DS)

Tuoteryhmä:
N3DS

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
3307219935169
Postitettuna Noudettuna
10.50 € 8.80 €
Osta käytetty
Oltuaan vuosikausia salaisen poliisin leivissä, John Tanner päättää ottaa rikollisten hoitamisen omiin käsiinsä lain säädöksistä piittaamatta. Korruptoitunut New York City on rikollisjengien hallinnassa ja Tanner pelastaa senaattori Ballardin hengen. Hän haluaa jonkun johtamaan ristiretkeä rikollisuutta vastaan. Tanner hyväksyy tehtävän kaupungin epävirallisesta puhdistamisesta ja saa vastapalvelukseksi senaattorin suojelun.

Game House Suomi Oy 2018 Tutustu avoimeen maailmaan ja rikollisuuden pesän New Yorkin maamerkkeihin. Koe 3D-tehostettu vauhdin huuma ja uppoudu modernin suurkaupungin sisimpään.
Aja lujaa, ota riskejä, tuhoa rikollisten toimintapaikat, kerää Rage-pisteitä hypyillä ja tee tuhoisia hökkäyksiä vihollisautoja vastaan, törmää niihin ja viimeistele ne!
Käy läpi 20 tarinapohjaista tehtävää, jotka on kaikki toteutettu ainutlaatuisella ja upealla 3D-tyylillä. Pelin tapahtumat sijoittuvat Driver 1 ja Driver 2 -pelien välille ja Tanner kohtaa monia paheellisia vihollisia. Hän kohtaa mös uusia arvoituksellisia liittolaisia, jotka auttavat häntä taistelussa New York Cityn korruptiota vastaan. Mutta riittääkö se oikeudenmukaisuuden saavuttamiseen?
Voit saada käyttöösi jopa 50 erilaista autoa ja virittää niitä omassa autotallissa. Ympäri kaupunkia voit löytää yli 70 erilaista haastetta ja rataa, jotka testaavat ajotaitojasi stressin alaisena. Valittavana on seitsemän haastetyyppiä (Time Attack, Elimination Mode, Road War...), joissa voit kilpailla kovia AI-vastustajia vastaan. Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi