Generator Rex: Agent Of Providence (3DS)

Tuoteryhmä:
N3DS

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Arabiankatu 12, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5030917101700
Postitettuna Noudettuna
6.60 € 4.90
Osta uusi
6.60 € 4.90 €
Osta käytetty
Cartoon Networkin suosittuun animaatiosarjaan perustuva toiminta-seikkailu teinipoikien makuun. Olet teinisankari Rex ja tehtäväsi on taistella aikaa vastaan estääksesi Van Kleiss ja hänen kätyrinsä tuhoamasta maailmaa.

Luvassa on nopeaa toimintaa viidakon syvyyksissä, polttavilla aavikoilla ja miljoonakaupunkien sydämissä. Ota konnat kiinni ja ole koko maailman teinisankari! Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Arabiankatu 12, 2 krs.
Avoinna ma - pe 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi