LEGO Legends Of Chima: Lavals Journey (3DS)

Tuoteryhmä:
N3DS

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5051895237373
Tervetuloa Chiman taianomaiseen kuningaskuntaan, jota hallitsee 8 eri eläinkuntaa. Pelin eläinkunnat ovat Leijonat, Kotkat, Gorillat, Karhut, Krokotiilit, Sarvikuonot, Korpit ja Sudet. Ne puhuvat kuten ihmisetkin, ajajat eri ajoneuvoilla, käyttävät laitteita ja elävät hämmästyttävän hienoissa linnoissaan.

Pelissä on myös taitavia sotureita, joilla on kynnet, hampaat, hännät tai jopa siivet. Eläinkunnat alkavat taistella keskenään Chiman kuningaskunnan vallasta. Tehtäväsi on osallistua taisteluihin taitavan Chi –hahmon ominaisuudessa, joka omaa elämän lähteen ja tuhoisat voimat.

Lähde mukaan mahtavaan seikkailuun. Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 10:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi