Bakugan Battle Brawlers (NDS)

Tuoteryhmä:
NDS

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5030917075506
Postitettuna Noudettuna
8.50 € 6.80
Osta uusi
7.50 € 5.80 €
Osta käytetty
Rikku-niminen nuorukainen uneksii liittymisestä Bakugan-taisteluihin, vaikka hänellä ei ole yhtään omaa Bakugania. Eräänä päivänä hänen unelmansa toteutuu.

Rikku saa maistiaisen taistelemisesta, kun hänen ystävänsä Dan lainaa hänelle Dragon, Bakuganin jolla on valtavasti kokemusta areenataisteluista. Bakugan-taistelun kiihkeys imaisi Rikkun kokonaan mukaansa, joten hän palauttaa Dragon Danille haikeana. Matkalla kotiin elämänsä jännittävimmän päivän jälkeen Rikku törmää kuitenkin ennennäkemättömään Bakuganiin nimeltään Leonidas.

Leonidas uskoutuu Rikkulle ja kertoo päätyneensä tähän vieraaseen maailmaan mystisesti. Hän suostuu jäämään Rikkun luo, kunnes saa asian selvitettyä. Nyt kun Rikkulla on oma, ainutkertainen Bakugan, hän on valmis osallistumaan ensimmäiseen turnaukseensa ja muuttamaan sekä Leonidasin että itsensä elämän lopullisesti.

PELIN ESITTELY

Bakugan: Battle Brawlers on ensimmäinen videopeli, joka perustuu suosittuihin Bakugan-leluihin, -korttipeliin ja -piirrossarjaan. Siinä pelaaja aloittaa kouluttamattomana Bakugan-taistelijana, ja hänen pitää taistella tiensä kukkulan kuninkaaksi.

Tämä ainutkertainen peli yhdistää piirrossarjan dramaattisuuden ja tarinan korttipelin taito- ja strategiaelementteihin, mikä saa pelaajat uppoutumaan siihen täysin. Heitä Bakugan-kortteja taistelukentälle ja yritä päästää Bakugan-pallojesi valtaisat voimat valloilleen ampumalla ne tarkasti korttien päälle. Kun kaksi Bakugania jää samalle kortille, ne muuttuvat jättihirviöiksi ja taistelevat loppuun saakka!

Ominaisuuksia:

* Syvällinen tarina: Pääset osallistumaan eeppiseen ja ainutkertaiseen tarinaan, jonka piirrossarjan käsikirjoittajat ovat laatineet nimenomaisesti videopeliä varten.
* Ainutlaatuiset taisteluareenat: Valittavissa on erilaisia taisteluareenoita. Jokaisella on oma muotonsa ja kokonsa sekä omat ansansa ja ominaisuutensa.
* Luo oma Bakugan-taistelija: Peliin voi laatia oman roolihahmon tai siinä voi pelata suosikkihahmoa piirrossarjasta.
* Uusia Bakugan-hirviöitä: Pelissä voi kerätä jopa 40 Bakugania ja satoja kortteja, joista osa on ennennäkemättömiä!
* Moninpeli: Pelaajat kohtaavat toisensa mukautetuissa otteluissa, joissa he voivat itse valita areenan, hahmot ja jopa säännöt.
Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Bakugan: Rise of... Bakugan Battle B... Bakugan Defender...
Käyt.14.70 €
Uusi5.80 €
Uusi8.60 €
Käyt.6.70 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi