Bakugan Defenders Of The Core (NDS)

Tuoteryhmä:
NDS

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
5030917089145
Postitettuna Noudettuna
8.50 € 6.80
Osta uusi
6.60 € 4.90 €
Osta käytetty
Vauhdikas, jännittävä ja hauska toimintaseikkailu animaatiosarjasta tutuin olennoin!

Game House Suomi Oy 2017Suositut Bakugan-hahmot ovat taas täällä! Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core vie pelaajat uuden sankarin mötä huikeaan seikkailuun, jossa vaakalaudalla ovat maapallon kaupungit, kun Spectra ja hänen Vexos-apurinsa uhkaavat niiden kohtaloa. Pelaajille avautuu uudenlainen Bakugan-maailma, kun luvassa on toinen toistaan hurjempia olentoja, joita pelaaja voi hallita ja komentaa taistelussa pahaa vihollista vastaan.

Game House Suomi Oy 2017Taistelu, taktikointi ja huikea seikkailu toisiinsa yhdistettynä tekevät Defenders of the Coresta eeppisen kokemuksen, jossa yllätyksiä ja tekemistä riittää lukemattomiksi pelitunneiksi! Yksinpelin lisäksi mukana on mös hauskoja moninpelimuotoja, jotka tekevät Bakugan-taistosta entistä kiehtovampaa. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Bakugan: Rise of... Bakugan Battle B... Bakugan Battle Brawlers (NDS)
Käyt.12.90 €
Uusi4.00 €
Uusi5.00 €
Käyt.4.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi