Guitar Hero: On Tour + näppäimet (NDS)

Tuoteryhmä:
NDS

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
5030917054495
Postitettuna Noudettuna
24.40 € 17.90 €
Osta käytetty
HUOM! Toimii vain Nintendo DS ja DS Lite käsikonsoleissa pelin vaatiman Game Boy Advance kasettipaikan takia

Rock on! Guitar Hero: On Tour tuo maailmansuosion saavuttaneen Guitar Hero -pelisarjan mös DS-käsikonsolille innovatiivisella ohjaimella varustettuna! Guitar Hero Grip -lisälaite istuu napakasti DS:n ympärille ja ainutlaatuisella Guitar Hero plektra-stylus-kynällä soittaminen vie Guitar Heron aivan uudenlaiselle tasolle - käsikonsoleista puhumattakaan: tällaista ei nimittäin ole ennen DS:llä nähty!

Vain ja ainoastaan Nintendo DS -pelialustalle suunniteltu On Tour tarjoaa mukavaa musapelattavaa, liikuitpa tai rentouduitpa sitten missä tahansa!

- Guitar Hero: On Tour jatkaa suosittua pelisarjaa uudella pelialustalla ja tarjoaa addiktoivaa musapelattavaa nyt mös helposti kannettavassa muodossa - soitteli biisejä sitten yksittäisinä viihdepaloina tai haastavassa rocknrollia tarjoavassa uramuodossa.

- Yksinpelin lisäksi mukana on mös langattoman verkon yli toimiva yhteistömuotoinen moninpeli sekä toisiaan vastaan pelaajat pistävä battle mode. Mukana on mös ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten esim. mikrofoniin puhaltamisen avulla tapahtuva pyrotekniikoiden sammutus sekä kosketusnäytön kautta tapahtuvat erikoistoiminnot.

- Mukana on viisi avattavaa keikkapaikkaa, runsaasti persoonallisia soittimia sekä kuusi pelattavaa hahmoa. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Guitar Hero: On Tour (NDS)
Uusi7.70 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi