Superman Returns (NDS)

Tuoteryhmä:
NDS

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5030935050189
Kun kelmit juoksevat vapaina kaduilla, vain yksi mies voi pelastaa maailman vaaralta. Pystytkö sinä pelastamaan Metropoliksen supervoimiesi avulla?

Game House Suomi Oy 2018
Warner Brosin samannimiseen elokuvaan ja yli 60 vuoden ikäiseen DC Comicsin sarjakuvaan perustuva peli Superman Returns tarjoaa makeimman, avoimen maailman supersankarikokemuksen.
Teräsmiehenä hallinnassasi ovat legendaarisimmat yliluonnolliset voimat, kuten lentäminen, röntgenkatse, superkuulo, supervoimat, supernopeus ja superheingitys. Opettele voimiesi käyttöä, jotta voit tarvittaessa yhdistellä niiden vaikutuksia: käytä lämpökatsetta sulattaaksesi kelmin auton tai leikataksesi sillä paksua metallia; käytä superhengitystä siirtääksesi raskaita esineitä tai jäädyttääksesi roistot. Voit mös käyttää voimiasi ympäristöön: jäädytä palopostista tuleva vesi superhengityksen avulla ja tämän jälkeen sinkoa se kohti vihollista supervoimien avulla.
Superman Returnsin vallankumouksellinen pelimekaniikka antaa sinulle mahdollisuuden hallita täydellisesti lentomanööverejäsi. Sinun ei tarvitse tyytyä pelkästään lentämään luotia nopeammin yli 1200 kilometrin nopeudella. Voit muun muassa mös saartaa vihollisesi, suorittaa akrobaattisia liikkeitä ilmassa tai tehdä supervauhdin avulla ohjushökkäyksen kaltaisen iskun.
Superman Returns -pelissä tutkit ja suojelet aidosti elävää Metropolista. Se on uskomattoman laaja (yli 10 000 rakennusta ja 80 neliömailia) ja mös reagoi pelaajan tekemisiin. Kaupunkilaiset ryntäävät kauhuissaan vaaran tieltä ja nousevat autoista ottamaan valokuvia sinun lentäessäsi heidän ylitseen.
Vaikka Teräsmies onkin voittamaton, niin Metropolis ei ole. Valinnoillasi on merkitystä, sillä Metropoliksessa tapahtuva tuhon määrä vaikuttaa pelin kehitykseen. Jokainen ratkaisu on merkityksellinen Metropoliksen kannalta ja vaikuttaa tuhomittariin, jolla on merkittävä vaikutus peliin. Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi