The Barbie Diaries: High School Mystery (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5030917041167
Pelin ihmeellistä tarinaa ei ole uskoa todeksi. Se tulvii ystävyyttä, taikaa, mahtavaa musiikkia ja tietysti romantiikkaa!
Uusi lukuvuosi on alkamassa, siitä tulee tosi jännä! Nautin parhaiden ystävieni tapaamisesta, sillä meillä on aina niin hauskaa. Soitan kitaraa tosi siistissä bändissä (vaikka emme olekaan vielä esiintyneet yleisölle)! Yksi unelmistani on jo toteutunut: töskentelen koulun tv-asemalla! Olen tosi ihastunut koulun suosituimpaan poikaan - hän ei ole vielä huomannut minua, mutta se tapahtuu kyllä pian! Oman päiväkirjani ja hienon rannekoruni avulla saan lisää itsevarmuutta kaikkien unelmieni saavuttamiseen. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
The Sims 3: Pets... Stellaris: Synth... Crusader Kings I... Out of the Park ... LEGO: The Hobbit...
Uusi12.20 €
Uusi13.50 €
Uusi6.90 €
Uusi5.70 €
Uusi9.50 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Arabiankatu 12, 2 krs.
Avoinna ma - pe 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi