The Barbie Diaries: High School Mystery (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
5030917041167
Postitettuna Noudettuna
3.70 € 2.00 €
Osta käytetty
Pelin ihmeellistä tarinaa ei ole uskoa todeksi. Se tulvii ystävyyttä, taikaa, mahtavaa musiikkia ja tietysti romantiikkaa!
Uusi lukuvuosi on alkamassa, siitä tulee tosi jännä! Nautin parhaiden ystävieni tapaamisesta, sillä meillä on aina niin hauskaa. Soitan kitaraa tosi siistissä bändissä (vaikka emme olekaan vielä esiintyneet yleisölle)! Yksi unelmistani on jo toteutunut: töskentelen koulun tv-asemalla! Olen tosi ihastunut koulun suosituimpaan poikaan - hän ei ole vielä huomannut minua, mutta se tapahtuu kyllä pian! Oman päiväkirjani ja hienon rannekoruni avulla saan lisää itsevarmuutta kaikkien unelmieni saavuttamiseen. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
The Farm (PC) The Sims 4 ENG (... The Bureau: XCOM... MXGP 2: The Offi... Lord of the Ring...
Uusi11.00 €
Käyt.7.00 €
Uusi36.80 €
Uusi7.20 €
Uusi31.50 €
Uusi30.50 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Everyday.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös ennakkomaksulla, jolloin maksutiedot toimitetaa sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 16:00
Puh. (03) 223 1333 (ma - pe 9:00 - 16:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi