Lemony Snickets A Series of Unfortunate Events (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
5030917025662
Samannimiseen kirjaan ja suosittuun kirjasarjaa perustuva hauska toimintaseikkailu.

Lemony Snickets A Series of Unfortunate Eventsissä seurataan Baudelairen orpojen tarinaa ja tapahtumia, kun heidän onnensa kääntyy huonommasta vielä surkeammaksi. Peli perustuu suosittuun kirjasarjaan sekä Jim Carreyn tähdittämään elokuvaan ja tuo pelaajien koettavaksi seikkailun Violet, Klaus ja Sunny Baudelairen jännittävästä elämästä. Pelimekaniikka yhdistää kolmen orpolapsen ainutlaatuiset ominaisuudet saumattomasti tarinaan, jossa heidän kaukainen setänsä, paha kreivi Olaf, on valmis tekemään kaikkensa päästäkseen käsiksi perheen rikkauksiin.

- Ohjaa Baudelairen orpolapsia - pelaaja voi vaihtaa ohjattavaa hahmoa kesken peliä ja pelata kekseliäänä Violetina, älykkäänä Klausina tai Sunnynä, purevana muksuna. Jotkut tehtävät on erityisesti suunniteltu hödyntämään tietyn pelihahmon erikoistaitoja.
- Kekseliäisyys palkitaan - orvot voivat kerätä erilaisia esineitä matkan varrelta mukaansa ja keksiä erilaisia ratkaisuja kiperiin tilanteisiin tai Olafin apulaisista eroon pääsemiseen. Erilaisia keksintöjä on runsaasti ja laidasta laitaan.
- Päihitä viholliset - uhmaa kreivi Olafia ja hänen kieroja apumiehiään jahdatessaan Baudelairen orpoja ja heidän perhekalleuksiaan.
- Koe seikkailun riemu - mukana on yli kuusitoista tehtävää seikkailun varrelta, jotka ovat tuttuja sekä elokuvasta että kolmesta ensimmäisestä kirjasta. Mukana on muun muassa kreivi Olafin mysteerinomainen kartano, Monty-sedän pulmallinen sokkelo sekä monia muita jännittäviä ja kiehtovia tapahatumapaikkoja Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi