Prince of Persia: The Two Thrones (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
3307210212825
Postitettuna Noudettuna
3.70 € 2.00 €
Osta käytetty

Toimivuustakuu

Prince of Persia 3 yhdistää kahden ensimmäisen mestariteoksen parhaat elementit, tuoden palkittuun pelisarjaan runsaasti ainutlaatuisia ja odottamattomia käänteitä, jotka miellyttävät niin pitkäaikaisia faneja kuin uusia pelaajiakin.

Game House Suomi Oy 2017PoP3:ssa prinssi palaa Ajan Saarelta Babyloniin rakkaansa Kaileenan kanssa vain löytääkseen sen olevan pullollaan Ajan hiekan riivaamia otuksia. Lisäksi valtakunta on kääntynyt häntä vastaan. Prinssi joutuu pian vangiksi, eikä Kaileenalla ole muuta vaihtoehtoa kuin uhrata itsensä ja päästää Ajan Hiekat valloilleen pelastaakseen Prinssin. Kaduille ajettuna ja metsästettynä vankikarkurina Prinssi saa pian selville, että menneisyyden taistelut ovat synnyttäneet tappavan Pimeän Prinssin, jonka henki ottaa hänet vähitellen valtaansa...

Game House Suomi Oy 2017Prinssillä on uusia hiiviskelyliikkeitä. Hän voi esim. laskeutua korkeuksista katkaisemaan pahaa-aavistamattoman vihollisen kaulan ja vetää Daggertail -ketjuaseellaan vihollisen mukanaan ylös ja tämän jälkeen vielä katkaista vihollisen kaulan. Hurjat taistelut Warrior Withinistä tuttuja valtavia vihollisia vastaan ovat palanneet. Uutta PoP3:ssa on vaunuilla ajo. Ajaessaan prinssi kiitää pitkin Babylonian kapeita kujia vaaranaan häntä vaunuilla takaa-ajavat, teiden varsilla väijyvät ja ylikulkusilloilta loikkivat hiekkasoturit. Ajamiskohtaukset saavat adrenaliinin nousemaan ja se onkin kätevä tapa liikkua valtavassa Persian metropolissa.

Game House Suomi Oy 2017Laitevaatimukset:
DVD-asema

Game House Suomi Oy 2017Supported OS: Windows® 2000/XP (only) Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ processor (1.5 GHz Pentium 4 or Athlon recommended) RAM: 256 MB (512 MB recommended)

Game House Suomi Oy 2017Video Card: DirectX® 9.0c-compliant graphics card (see supported list*) Sound Card: DirectX 9.0c compliant. PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio.

Game House Suomi Oy 2017DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc) CD-ROM: 16x CD-ROM or 4x DVD-ROM

Game House Suomi Oy 2017Hard Drive Space: 1.5 GB minimum Peripherals Supported: Windows-compatible gamepad

Game House Suomi Oy 2017*Supported Video Cards at Time of Release NVIDIA® GeForce" 3/4/5/FX/6/7 series (GeForce 4 MX not supported) ATI® Radeon® 7500/8500/9000/X families

Game House Suomi Oy 2017Kuva ei välttämättä vastaa myytävää tuotetta. Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
Prince of Persia... Barbie as the Is... Vanguard Princes... Prince of Persia Trilogy (PC) Prince of Persia...
Käyt.3.90 €
Käyt.6.95 €
Uusi7.20 €
Uusi9.90 €
Käyt.4.90 €
Käyt.2.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Arabiankatu 12, 2 krs - Helsinki
Noutopiste avoinna ma - pe, 9:00 - 17:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi