Tom Clancys Rainbow Six: Gold Pack Edition (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
8711539032425
Gold-version uudelleenjulkaisu Exclusive- sarjassa! Rainbow Six: Raven Shield on kolmas nimike palkitussa Rainbow Six-sarjassa. Tom Clancyn kirjaan perustuva peli vie realistisen, taktisen pelimuodon uusille tasoille uuden teknologian mötä. Kaksi ensimmäistä Rainbow Six-peliä ovat keränneet vuoden toimintapeli-palkintoja useilta suurilta tietokonelehdiltä, ja niissä on pelaajia kiehtonut realismi ja toiminnallisuuden suunnitelmallisuus. Raven Shield jatkaa samaa trendiä, ja luvassa on muun muassa biologisten aseiden etsimistä sekä Lontoon pankkia röstävän rikollisjoukkion pidättämistä. Parannellut liikkeet, vähitellen aukeavat ovet ja paranneltu tekoäly. Uusi näkökulma ja "emotion kamerakulma" näyttää jokaisen Rainbow Six-sotilaan mielentilaa. Tiimipainotteinen pelitoiminto on tärkeä tekijä Rainbow Six-peleissä. Tässä osassa on täysin uusi ohjausjärjestelmä jokaiselle tiimijäsenelle joten vuorovaikutteisuus on suurempi ja sotilaiden hallintaa on helpompi. Paranneltu moninpeli ja seuraavan sukupolven Unreal- pelimoottori takaa pelin tehokkuutta. Vastustajaa voi rökittää 15 aseella ja nipulla eksoottisempia laitteita. Game House Oy 2019
Samankaltaisia tuotteita!
ATOMEGA™ (latauskoodi) (PC) Shadow of the To... SimCity: Cities ... Tom Clancys The ... Tomb Raider (GOT...
Uusi15.60 €
Uusi36.10 €
Uusi9.00 €
Uusi23.50 €
Uusi18.00 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi