Tom Clancys Splinter Cell Chaos Theory (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta päävarastossa tai noutopisteessä!
EAN:
3307210175663
Postitettuna Noudettuna
5.70 € 4.00 €
Osta käytetty

Tuotteella toimivuustakuu.

Vuosi on 2008. Kaupungin laajuisia sähkökatkoja... pörssin sabotointia... kansallisten puolustusjärjestelmien elektronista kaappausta... tämä on uusi sota joka soditaan verkoissa. Tästä on tullut vakavin uhka maailman tasapainolle. Ehkäistäksesi nämä hökkäykset, sinun pitää tunkeutua vihollisen reviirille keräämään tietoa, lähemmäs uhkaa kuin koskaan aiemmin. Olet Sam Fisher, NSA:n taitavin agentti. Päästäksesi tavoitteeseesi sinun on kuljettava huomaamattomasti, taisteltava lähitaistelussa, hökättävä taisteluveitsesi avustuksella, ammuttava SC20K kiväärillä, ja käytettävä radikaaleja eliminointikeinoja. Töskentele yksin, tai nauti moninpelin jännittävästä toiminnasta, jossa tiimitö on tappavin aseenne.

Vihollinen kehittyy, kehity sinäkin.
Ikäsuositus: 16+ Game House Oy 2017
Samankaltaisia tuotteita!
SimCity: Cities ... Tom Clancys The ... Tom Clancys Spli... Tom Clancys Ghost Recon (PC) Metal Gear Solid...
Uusi10.50 €
Uusi25.70 €
Uusi20.70 €
Käyt.2.90 €
Uusi33.50 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Kauppakeskus Arabia 1 kerros
Avoinna ma - pe: 9.00 - 19.00, la: 10-19 ja su 10-16
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi