Tom Clancys Splinter Cell Chaos Theory (PC)

Tuoteryhmä:
PC

Toimitusaika:
Tuotetta ei ole saatavilla
EAN:
3307210175663

Tuotteella toimivuustakuu.

Vuosi on 2008. Kaupungin laajuisia sähkökatkoja... pörssin sabotointia... kansallisten puolustusjärjestelmien elektronista kaappausta... tämä on uusi sota joka soditaan verkoissa. Tästä on tullut vakavin uhka maailman tasapainolle. Ehkäistäksesi nämä hökkäykset, sinun pitää tunkeutua vihollisen reviirille keräämään tietoa, lähemmäs uhkaa kuin koskaan aiemmin. Olet Sam Fisher, NSA:n taitavin agentti. Päästäksesi tavoitteeseesi sinun on kuljettava huomaamattomasti, taisteltava lähitaistelussa, hökättävä taisteluveitsesi avustuksella, ammuttava SC20K kiväärillä, ja käytettävä radikaaleja eliminointikeinoja. Töskentele yksin, tai nauti moninpelin jännittävästä toiminnasta, jossa tiimitö on tappavin aseenne.

Vihollinen kehittyy, kehity sinäkin.
Ikäsuositus: 16+ Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Tom Clancys Spli... Tom Clancys Rain... Tom Clancys The ... Tom Clancy’s R... Tom Clancys Spli...
Uusi12.80 €
Käyt.7.40 €
Uusi21.50 €
Käyt.5.79 €
Uusi13.10 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Game House - Myymälä: Kauppakeskus Arabia (Hämeentie 111, Helsinki), 2 krs.
Avoinna ma - pe 10:00 - 19:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 9:00 - 17:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi