Media Remote Control (PC)

Tuoteryhmä:
PCt

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
663452029106
Postitettuna Noudettuna
14.30 € 7.80
Osta uusi
Kätevä langaton kauko-ohjain iTunesin ja Windows Media Player-esityksiin. Musiikkiesitykset, luennot, elokuvat, videojaksot, myyntiesittelyt - kaikki käteväsi sormiesi ulottuvilla helposti ja ilman vaivaa, pelkällä napin painalluksella. Yhteensopiva pc/mac-ympäristöön - ei vaadi lisäohjelmia (PowerPoint ei kuulu hintaan). Ergonomisesti muotoiltu design. Säätimen voi tallentaa ExpressCardSlot- tai PCMCIA-liitäntäpaikkaan, kun se ei ole käytössä.
+ Näppäränkokoinen langaton kaukosäädin iTunes- tai Windows Media Player-esityksiin
+ Windows/Mac yhteensopiva
+ Säilytys ExpressCardSlot- tai PCMCIA-liitäntäpaikassa mukana olevan adapterin avulla

Game House Suomi Oy 2018The Media Remote Control provides the perfect wireless solution to control iTunes & Windows Media Player. Conveniently portable and easy-to-use, it allows you to take control of iTunes or Windows Media Player at the touch of a button. Ergonomic in design means that the Remote can be placed in the Express Card Slot or PCMIA slot for storage when not in use.
* Media Remote Control
* Works with iTunes & Windows Media Player
* Compatible with Windows & Mac
* Can be stored in PCMCIA slot
* Dongle can be stored within the remote control Game House Oy 2018
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi