Pro Evolution Soccer 4 (PS2)

Tuoteryhmä:
PS2

Toimitusaika:
Heti myymälässä (Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki) / toimitus heti
EAN:
4012927025420
Postitettuna Noudettuna
4.50 € 2.80 €
Osta käytetty
Jo legendaksi muodostuneen Pro Evolution Soccer -jalkapallopelisarjan neljäs osa.


Jos jokin peli on muodostunut konsolijalkapallon laadun takeeksi, se on juurikin Konamin ylistetty Pro Evolution Soccer -pelisarja. Sarjan neljännessä osassa ei tyydytä uudistamaan vain itse PES-sarjaa vaan mös koko jalkapallopeligenreä! Jo entuudestaan realistista pelaajien liikehdintää on paranneltu ja peliliikkeitä on lisätty, mutta pelaamisen sujuvuudesta tinkimättä. Uusia vapaa- ja rangaistuspotkutekniikoita on käytössä ja innovatiivinen epäsuora vapaapotkuominaisuus on lisätty mukaan luomaan entistä enemmän hienovaraisuutta pelin nyt jo runsaaseen liikkeiden kirjoon.


Pelin realismin kehitys ulottuu mös pelin lukuisiin pelaajiin. Pelaajien liikkeissä on entistä enemmän eroa kuin mös pallon hallinnassa. Vastaavasti sötöt, potkut ja vastaanotot eroavat nyt pelaajakohtaisesti aiempaa tarkemmin. On sanomattakin selvä, että Pro Evolution Soccer 4 tuo realismin konsolijalkapalloiluun entistä lähemmäksi. Sekä kansainväliset että maakohtaiset pelaajat ovat helposti tunnistettavissa fotorealistisen grafiikan ansiosta ja jopa pelaajien asut likaantuvat pelin edetessä.


Ensimmäistä kertaa PES-sarjassa mös tuomari näkyy kentällä pelaajien joukossa. Pelihahmojen tekoälyä on mös hiottu entistä paremmaksi autenttisen pelikokemuksen luomiseksi. Lisäksi mukana on entistä enemmän joukkueita ja eri pelitiloja on parannettu entisestään. Pro Evolution Soccer 4 onkin parasta jalkapalloilua, mitä jalkapallopelien faneille on tällä hetkellä tarjota. Game House Oy 2018
Samankaltaisia tuotteita!
Pro Evolution So... Pro Evolution So... Pro Evolution Soccer 6 (PS2) Valkyrie Profile... Tony Hawks Project 8 (PS2)
Käyt.2.80 €
Käyt.2.80 €
Käyt.4.70 €
Käyt.14.90 €
Käyt.13.40 €
Game House tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat tilauksellesi!

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Omasäästöpankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä laskulla maksettaessa Euroloan.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös e-mail-ennakkomaksulla (tilisiirto), jolloin maksutiedot toimitetaan sähköpostitse. Mikäli haluatte tilata postiennakolla, pyydämme teitä ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme, Postiennakolla tilatessa toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,10€.
Katso kaupan Game House arvostelut täällä VERTAA.FI
Maksutavat
Kauppakeskus REDI, Hermannin Rantatie 5, 00580 Helsinki (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
Kauppakeskus Arabia, Hämeentie 111, Helsinki, 2 krs. (ma-pe 12:00 - 20:00, la 10:00 - 18:00
Puh. 03-223 1333 (ma - pe 12:00 - 18:00)
sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi